UFC

(VIDEO) Karantena na njihov način: Ovako Paige VanZant 'pomaže' suprugu kod dizanja utega

Paige VanZant i Austin Vanderford
 screenshot/Instagram
Dok se nalaze u karanteni ili izolaciji, sportaši moraju pronalaziti svoje vlastite načine kako se održavati u formi. Tako je i kod popularnog borilačkog bračnog para Vanderford-VanZant, koji su na Instagramu objavili video Austina gdje diže utege te Paige koja mu na neki, rijetko kome jasan način pomaže. Snimka je vrlo brzo postala viralna među MMA zajednicom. Provjerite zašto!

Paige VanZant oporavlja se od nove operacije ruke, nakon čega se nada još jednom pokušaju povratka u borilište te odrađivanju do kraja ugovora s UFC-om prema kojem je u Octagonu dužna odraditi još jednu borbu. Austin je neporaženi borac pod ugovorom s Bellatorom te koji polako napreduje prema vrhu druge najveće svjetske borilačke promocije, a njih dvoje u braku su već godinu i pol dana.

Njihove objave na društvenim mrežama vrlo su popularne, no ponekad se neka istakne kao popularnije od drugih. Poput ove koja se nalazi na dnu ovog članka. Paige inače na Instagramu ima 2.4 milijuna pratitelja, što je najviše od svih trenutno aktivnih profesionalnih borkinja u svim borilačkih sportovima zajedno (jedino Ronda Rousey ima više), a ne moramo si lagati da upravo ovakve objave uvelike pridonose tome.

Pogledajte što su to Paige i Austin snimili dok se nalaze u karanteni i pokušajte provjeriti kako to ona njemu pomaže pri dizanju utega. Nećemo vam ništa obećati, ali možda vidite i nešto više od toga. Uostalom, nadamo se da je većina nas također u karanteni te da pazimo jedni na druge pa nam malo zabave nikako nije na odmet.

Linker
24. travanj 2024 01:04