UFC

(VIDEO) Kevin Holland pomalo bizarno najavio sljedeću borbu s ‘velikom pticom‘

Kevin Holland

 Screenshot (twitter, Kevin Holland)
UFC-ov borac velter kategorije si je dao truda u promociji

Kevin Holland (22-7) je pomalo bizarno najavio svoju nadolazeću borbu. Naime, Holland se u Octagon vraća osamnaestog lipnja (šesti mjesec) protiv Tima Meansa (32-12). Nakon uspješnog debija u velter kategoriji protiv veterana Alexa Oliveire u trećem mjesecu ove godine, napokon je saznao novog protivnika te se odmah bacio na promociju meča.

Holland je na svom Twitter profilu objavio video u kojemu se bori sa 'velikom pticom' (nadimak od Meansa je 'The Dirty Bird'), a sam video ćete moći pogledati na dnu članka.

Inače, Holland je debitirao u UFC-u još 2018. godine, no najveći trag je ostavio u 2020. godini kada se čak pet puta borio i ostvario jedan od najluđih nokauta godine, kada je udarcima iz donje pozicije u parteru nokautirao legendu Jacarea Souzu.

Nakon uspješne godine doživljava pad te je u 2021. godini izgubio od Marvina Vettorija i Dereka Brunsona, te je imao i jednu 'no contest' borbu protiv Kylea Daukausa jer su se u prvoj rundi sudarili glavama te je meč prekinut.

Tim Means je UFC veteran koji je u svojih 46 borbi slavio 32 puta, izgubio je 12 te ima jednu neodlučenu borbu. Trenutno je u nizu od tri pobjede nad Nicolasom Dalbyjem, Mikeom Perryjem i Laureanom Staropoliem, a sve tri pobjede je ostvario jednoglasnom sudačkom odlukom.

Hollandov video pogledajte ovdje:

Linker
20. travanj 2024 13:07