UFC

Kevin Holland ponovno je junak: UFC-ov borac razoružao je osobu koja je pucala u restoranu

Kevin Holland

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Sinoć u Houstonu, 24-godišnji muškarac otvorio je paljbu iz vatrenog oružja

Jedna od najzanimljivijih osobnosti unutar UFC-a, svakako je ona Kevina Hollanda. Atraktivni borac srednje i velter kategorije, gotovo uvijek pruža uzbudljive nastupa, a publiku često nasmijava i ''trash talkom'' koji se služi tijekom borbe.

Izuzev zabave koju Holland pruža u kavezu, često Kevin svoje fanove zabavlja i radnjama izvan kaveza. U posljednje vrijeme odlučio je obračunavati se s internetskim ''trolovima'' koji ga prozivaju putem privatnih poruka. Dvojica su se usudila doći na njegov trening i odraditi sparing, no nisu dobro prošli.

Uz sve navedeno, Holland se često nalazi i u zanimljivim životnim situacijama. U desetom mjesecu prošle godine, UFC-ov borac spriječio je razbojnika u pokušaju krađe automobila te ga je zadržao do dolaska policije. Holland je tim činom ispao junak, a sinoć je ponovno opravdao epitet junaka. Naime, prema izvještaju Ariela Helwanija, naoružana osoba zapucala je u jednom od restorana u Houstonu. 40-50 ljudi nalazilo se unutar lokala, a trojica muškara brzo su oborili naoružanog čovjeka te su ga razoružali. Nitko nije završio ozlijeđen. Jedan od trojice muškaraca koji su oborili agresora, bio je Kevin Holland.

29-godišnji borac odbio je dati izjavu za lokalne medije, no objavio je više Instagram ''storyja'' snimajući mjesto radnje, a fanovima je poručio kako je sve u redu s njim te je dodao.

image

Story Kevina Hollanda

Instagram (kevin Holland)

''Puno se smijem i onda kad stvari nisu zabavne. Smijem se kada bih se trebao ljutiti. Super blagoslovljen i sretan sam zbog ovog danas. Poljubite svoju djecu, zagrlite članove obitelje i tretirajte brižno nepoznate ljude. Nikad ne znate tko što netko prolazi.'', napisao je Holland.

Patrick Robinson također je jedan od trojice heroja. Radi se o momku koji se rekreativno bavi MMA-om, a za razliku od Hollanda, on je odlučio dati kraću izjavu za NBC-2 TV postaju.

''U jednom trenutku, samo se čuo okidač i svi su se bacili dolje. Idućeg trena, moj prijatelj i ja otrčali smo do osobe koja je pucala, srušili smo ga, ugušili ga i oduzeli mu pištolj. Zatim smo pozvali policiju koja je došla i preuzela ga.''

image

Patrick Robinson

Instagram (kevin Holland)

Prijatelj kojeg Robinson spominje, zapravo je Kevin Holland, a UFC-ov borac u jednom od ''storyja'' snimio je i spomenutog Patricka Robinsona. Inače, policija je objavila kako je napadač 24-godišnjak koji je ukrao pištolj, a posjedovao je i drogu prilikom uhićenja.

Linker
25. travanj 2024 11:13