UFC

(VIDEO) Kevin Lee nakon poraza najavio dugu pauzu: 'Ugušio sam sam sebe'

Kevin Lee i Charles Oliveira
 Screenshot
Težak poraz doživio je Kevin Lee u naslovnoj borbi sinoćnjeg UFC Fight Nighta u Braziliji. U trećoj rundi giljotinom ga je svladao Charles Oliveira i nanio mu treći poraz u posljednje četiri borbe.

Lee se nije mogao nositi sa sjajnim grapplingom Brazilca i iako mu je zadao nekoliko dobrih udaraca, na kraju stradao nakon neuspješnog pokušaja rušenja. Oliveira je čvrsto uhvatio Leejev vrat, Amerikanac tapkao, a sudac označio kraj borbe. Oliveira je pustio protivnika i krenuo slaviti, a Lee je odmah skočio na njegova leđa i nije puštao kao da se borba nastavlja. Pribrao se nakon nekoliko trenutaka i prihvatio poraz.

"Ugušen sam. Ne znam... Borba je išla dobro, a ugušen sam. Ne znam kako objasniti. Prve dvije runde osjećao sam kao da se držim plana, prije treće sam sjedio u kutu i rekao da ću promijeniti igru. Priznajem, to je bio pogrešan potez. Pokušao sam kontrolirati borbu umjesto da dopustim da se ona odigra. Ugušio sam sam sebe", rekao je Lee nakon borbe.

Iako je pao na vaganju, smatra da se najbolje osjeća u lakoj kategoriji.

"To je moj dom. Moram samo promijeniti neke stvari. Žurio sam s ovom borbom, trebat će mi vremena, možda i koja godina", poručio je Lee, kojemu je ovo treći poraz u posljednje četiri borbe.

Linker
18. travanj 2024 22:17