UFC

(VIDEO) Khabib ponovno iskočio iz kaveza, no ovog puta u zagrljaj Dani Whiteu

Khabib Nurmagomedov i Dana White
 screenshot
Khabib Nurmagomedov još jednom je nakon pobjede iskočio iz kaveza. No, ovog puta to nije bilo s ciljem obračuna nego da bi pobjedu proslavio sa svojim prijateljima i obitelji. No, prvi na kojeg je naišao bio je Dana White kojem se bacio u zagrljaj.

Nakon što je Dustin Poirier tapkao na vrlo sličan način kao što je to 11 mjeseci ranije napravio Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov ponovio je gotovo istu radnju. Popeo se na ogradu kaveza, izašao iz njega te skočio među publiku. No, za razliku od Las Vegasa, gdje je to napravio da bi se obračunao s Dillonom Danisom, ovog puta bilo je u čistoj euforiji.

Kako je Khabib preskočio ogradu, prvi koji se našao u blizini bio je Dana Whitea, a predsjedniku UFC-a je njegov prvak skočio u duboki zagrljaj. Ipak, nakon toga je otišao prema onima prema kojima se zapravo ciljano i uputio, svom timu, prijateljima i obitelji, s ciljem da s njima proslavi ovaj veliki uspjeh. On mu sigurno još više znači jer ga je postigao u Abu Dhabiju, gradu koji je on sam odabrao kao onaj gdje se želi boriti.

Netko od UFC-ovih dužnosnika tu je situaciju snimio, a onda je i proslijedio Dani Whiteu. Predsjednik UFC-a istu je podijelio na Instagramu, a mi s vama na dnu ovog članka. Pogledajte!

Linker
10. svibanj 2024 03:08