UFC

(VIDEO) Khabib raskinuo suradnju s kladionicama koje su sponzorirale Eagle FC: ‘Kocka razara obitelji‘

Khabib Nurmagomedov

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Smatra da je kladionica i gora od alkohola

Nakon što se umirovio od profesionalnog natjecanja, jedan od najboljih boraca u tom trenutku Khabib Nurmagomedov bacio se u promotorske vode. Ubrzo nakon završetka karijere kupio je Eagle FC, gdje je postao glavni i odgovorni za događanja u promociji.

Jedna od stvari koja je Khabibu oduvijek smetala iz vjerskih razloga dok se borio u UFC-u je bio izbor sponzora. Poznato je da su jedni od glavnih sponzora kladionica ‘Draft Kings‘ i ‘Modelo‘, tvornica alkoholnih pića.

Sada kada ima svoju organizaciju, Khabib je odlučio stati na kraj promoviranju po njemu loših i nemoralnih stvari. Sada može odlučivati od kud će dolaziti novac za organizaciju, a jedna stvar je sigurna: neće od kladionica i alkoholne industrije.

Jučer se u medijima pojavila vijest da je Khabib raskinuo suradnju sa ‘Sports Books-om‘, kladioničarskom firmom koja je do sad sponzorirala Eagle FC.

‘‘Imamo hrpu dobrih sponzora s kojima radimo i koji nam pomažu s eventima. Ne trebamo kladioničare, vjerujem da je kockanje mnogo opasnije od alkohola. Mislim da je gore promovirati kocku nego alkohol. Kladioničari razaraju obitelji. Koliko samo mladih ode na njihove stranice i postane ovisno o klađenju‘‘, rekao je Khabib.

‘‘To je jednako ovisnosti o drogama. Bila bi ista stvar da u svojoj promociji promoviram drogu. Kocka i droga su na istom nivou kod mene, mi pazimo kakav proizvod dajemo publici. Jedina stvar koju promoviramo jest sport, i to je meni najbitnije‘‘, zaključio je Khabib.

Linker
26. travanj 2024 05:23