UFC

(VIDEO) Kreveti u bazenu i ledena kupka tokom spavanja: Pogledajte okršaj Natea Diaza i Colea Millera u TUF kući

Nate Diaz vs. Cole Miller
 screenshot
UFC se putem svoje Facebook stranice prisjetio pete sezone showa Ultimate Fighter, odnosno okršaja koji su unutar kuće imali Nate Diaz i Cole Miller. Serija "prankova" tim je putem možda ipak prešla granicu dobrog ukusa.

Peto sezona najpoznatijeg UFC-ovog showa emitirana je od travnja do lipnja 2007. godine, a među sudionicima iste istaknuli su se borci poput Graya Maynarda, Roba Emersona, Mannyja Gamburyana, Joea Lauzona, Matta Wimana te Natea Diaza i Colea Millera. Upravo su posljednja dvojica bili dio zanimljivog okršaja prikazanog u devetoj epizodi, a kojeg se UFC prisjetio.

Sve je krenulo malo ranije, kad je Diaz jednu noć počeo rukavicom udarati Millera koji je spavao. Ovaj mu je odlučio vratiti na zanimljiv način, napravivši mu nered na krevetu. Diaz je odmah znao čije je to djelo te je otišao u dnevnu sobu gdje je napao Millera. Ovaj se tijekom sukoba smijao, a smijao se i Diaz, koji je izjavio kako bi radije da se ovaj naljutio te da su se ozbiljno potukli.

Pokušao je Nate pronaći način kako da mu se osveti, pa je uzeo Millerov krevet i bacio isti u bazen, no Cole je to onda napravio s njegovim. Tu su se rukovali i zaključili kako je stvar između njih riješena. No, Diaz tako nije mislio. Te je noći Millera tijekom spavanja polio ledenom vodom, a pridružio mu se Gamburyan koji je na Millera prosio gomilu brašna. Tek tada je sve bilo gotovo.

Diaz je na kraju postao pobjednik te sezone u finalu savladavši upravo Gamburyana. U UFC-u se zadržao sve do danas, postavši jedna od najvećih zvijezda sporta, ali isto tako i borac koji nastupa puno rjeđe nego što bi to njegovi fanovi željeli.

Linker
20. travanj 2024 10:15