UFC

(VIDEO) Ljudina Lawler oduševio gestom prema Diazu: ‘Javi ako ti kako mogu pomoći‘

Nick Diaz i Robbie Lawler
 screenshot (YouTube, UFC)
Robbie Lawler i Nick Diaz našli su se u središtu pozornosti nove epizode UFC-ovg serijala

UFC je objavio epizodu svog serijala "The Thrill and The Agony" vezanu uz UFC 266 priredbu. Ona je cijela postavljena na Fight Pass servis, dok su na svoj YouTube kanal postavili onaj glavni i zapravo zanimljiviji dio, vezan uz glavne tri borbe priredbe. Za one koji ne znaju, riječ je o serijalu koji prikazuje snimke trenutaka nastalih nakon borbi, a koji u službenim prijenosima nisu viđeni.

Borba Robbieja Lawlera i Nicka Diaza, odnosno ono nakon nje, tako je preuzelo primat u ovoj epizodi zbog geste koju je Lawler napravio nakon kraja meča u kojem je upisao pobjedu. "Ruthless" je došao do Diaza i upitao ga je li mu dobro, a nakon potvrdnog odgovora je još jednom postavio pitanje, objasnivši Diazu kako ga pita je li mu dobro u životu. Nažalost, uvid u ono što je Nick odgovorio nemamo.

"To ti je drugačije. Otiđi odavde, razumiješ li što ti govorim?", rekao je Lawler svom protivniku, očito zabrinut za njegovo stanje, dodavši:

"Daj mi do znanja ako ti ikako mogu pomoći."

Dok je Lawler davao izjavu, možemo vidjeti Natea Diaza kako čestita bratu Nicku na nastupu koji je pružio. Nakon toga se još možemo prisjetiti Diazovog govora nakon povratničke borbe.

Naravno, tu su dijelovi posvećeni dvjema glavnim borbama. O Valentini Shevchenko se nema previše toga za reći osim ju još jednom pohvaliti, dok nam o nemoći njene protivnice Lauren Murphy dovoljno govori scena gdje ona s izrazom očaja na licu govori svom treneru kako nije mogla ništa te kako je prvakinja imala odgovor na apsolutno sve što je pokušala.

Alexander Volkanovski i njegov tim burno su proslavili pobjedu nad Brianom Ortegom, čovjekom kojem je Dana White odmah u Octagonu čestitao, ali i uputio ga direktno iz borilišta u ambulantna kola. Australca do kraja pratimo u svlačionici, gdje je odradio i svojevrsni "shoeie", ali sa svojom papučom. Pogledajte uostalom sve sami i nagradite se informacijom kako to izgleda u životima boraca tek nakon što svoje nastupe završe.

Linker
27. travanj 2024 06:25