UFC

(VIDEO) Locirana Poirierova majica od 100 tisuća dolara!

 Screenshot/ Ilustracija (RT)
Sjećate li se majice Dustina Poiriera koja je na aukciji prodana za 100 tisuća dolara? Mi ćemo vas podsjetiti na priču, a novost je ta da je ekipa iz Russia Today redakcije sada konačno locirala ovaj skupo prodani odjevni predmet...

Khabib Nurmagomedov 7. je rujna svladao Dustina Poiriera, obranio pojas i stigao do savršenih 28-0. Nakon završetka dvoboja, prvak i njegov izazivač razmijenili su majice kao znak poštovanja, a Khabib je tada obećao da će pomoći Poirierovoj 'The Good Fight' dobrotvornoj udruzi.

Otac UFC-ovog prvaka, Abdulmanap, potvrdio je još istog mjeseca kako je majica prodana za visoki iznos, a naknadno je i Dustin iznio informaciju koja je otkrila da se radi o 100 tisuća dolara.

Ime kupca još uvijek je skriveno od javnosti, ali ne i lokacija na kojoj se nalazi spomenuta majica. Naime, ona danas krasi zid dvorane u Taškentu gdje trenira i čelnik uzbekistanskog MMA saveza - Otabek Umarov.

"Ovdje ne treniraju samo amateri, mi imamo i profesionalce i prvake. Odlučio sam da majica pripada ovdje", izjavio je za Russia Today Umarov skrivajući ime osobe koja ju je i kupila, ali je zato otkrio da je poklonjena dvorani kada su Khabib i njegov tim stigli u posjetu.

Linker
18. svibanj 2024 09:33