UFC

(VIDEO) Manuwa ima savjet za DC-ja, a to nije treći meč s Miočićem

Daniel Cormier
 Youtube screenshot
Još donedavno je bio "top contender", a danas je već umirovljeni UFC borac koji, kako sam kaže, "živi dan po dan". Britanskog poluteškaša Jimija Manuwu je uspio uhvatiti TMZ Sports i pitati ga nekoliko pitanja o aktulanim zbivanjima na UFC sceni.

"Živim jedan po jedan dan. Pokušavam uživati u životu, u djeci i svemu ostalome", odgovara Manuwa upitan kako mu je u mirovini u koju ga je poslao srpski borac s austrijskom putovnicom Aleksandar Rakić nokaturavši ga već u prvoj rundi njihovog međusobnog nedavnog dvoboja.

Prema svemu sudeći Britanac planira ostati u mirovini, iako se s borcima nikada ne zna. Niti Manuwa nije 100 posto uvjeren da će tako i osatati, ali za sada su rukavice u ormaru.

"Mislim da sam gotov. Barem za sada! Da, za sada sam gotov. U ovom trenutku me niti jedna borba ne bi mogla vratiti u borilište", priznaje Manuwa.

A onda je na red došao Daniel Cormier, čovjek koji je uglavnom kraljevao dok je Manuwa pokušavao stići do trona poluteške kategorije. Je li vrijeme za DC-jevu mirovinu ili nije nakon što je izgubio titulu od Stipe Miočića na UFC-u 241?

"Ne znam bi li se je*** trebao oprostiti s onakvim porazom? Možda bi trebao odraditi još jedan meč protiv Jona Jonesa", pita se Manuwa i dodaje:

"Mislim da Cormier zaslužuje još jednu veliku borbu."

Još jedna neizostavna tema je Conor McGregor i njegov povratak. Hoćemo li ga vidjeti u 2019. godini?

"Vjerujem da će se vratiti i boriti ponovno, vidim neke velike mečeve za njega. Nadam se već ove godine!"

Linker
28. travanj 2024 02:29