UFC

(VIDEO) Mark Coleman vratio se u dvoranu nakon požara i upale pluća: ‘Nisam siguran kako sam i dalje tu‘

Matt Brown i Mark Coleman

 SCREENSHOT/INSTAGRAM (MATT BROWN)
‘Nisam ni otišao, možda na kratko. Stvarno ne znam kako sam to uspio‘

Prošli tjedan, Mark Coleman, član Kuće slavnih UFC-a, bio je priključen na cijev za disanje zbog udisanja dima dok je spašavao svoje roditelje iz goruće kuće u Ohiou. Šest dana kasnije, u ponedjeljak, Coleman se vratio u "Immortal Martial Arts Centeru" Matta Browna. Video je objavio Brown na svojoj Instagram stranici.

Dva dana nakon što je ponovno zaprimljen u bolnicu zbog upale pluća, Coleman se fizički činio dobro i dobrog raspoloženja

"Nisam ni otišao... Mislim. Možda. Samo, na trenutak“, rekao je Coleman.

Coleman, 59-godišnji bivši MMA borac, helikopterom je bio prebačen u obližnju bolnicu nakon svog herojskog postupka. Iz požara je izvukao roditelje i zadobio teške ozljede. Bio je pod sedativima i intubiran.

Coleman je dva dana ležao u bolničkom krevetu "boreći se za život" dok su liječnici radili na njegovim plućima.

U videu na vlastitoj Instagram stranici, Coleman je izrazio zahvalnost svim svojim obožavateljima i pratiteljima koji su mu poslali dobre želje i molili se za njegov oporavak.

"Nisam potpuno siguran kako sam se mogao vratiti i izaći četiri puta i još uvijek biti ovdje danas i moći vam pričati o tome. To je doista čudo, a u Njegovim je rukama da idem naprijed“, poručio je Coleman.

Linker
19. travanj 2024 12:01