UFC

(VIDEO) Masvidal se ponovno pokušao potući s Kevinom Hollandom: Smirile su ga timske kolege

Kevin Holland (lijevo) i Jorge Masvidal (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Jorge Masvidal se očito silno zamjerio Kevinu Hollandu i svim silama pokušava inicirati sukob

Još u četvrtak pisali smo vam o tome kako su se Jorge Masvidal i Kevin Holland pokušali fizički obračunati u predvorju hotela, ali teži incident je uspješno spriječen. Istog tog dana održala se konferencija za medije na kojoj su medijski predstavnici pokušali potencirati nekakav verbalni sukob između Masvidala i Hollanda, ali Dana White brzo je sve prekinuo uz riječi da se njih dvojica uopće niti ne bore međusobno.

Možda se ne bore ovaj vikend, ali lako je moguće da u budućnosti hoće. Čini se da su tenzije dobrano narasle među njima dvojicom, jer društvenim mrežama se proširio novi video koji prikazuje Masvidala na ulici kako pokušava inicirati nekakav fizički sukob.

Nije točno vidljivo na TMZ-ovom videu s kime se Masvidal htio obračunati, ali Hollandov menadžer, Oren Hodak, za TMZ je potvrdio da je njegov borac bio Masvidalova meta nedugo nakon vaganja za UFC 287 eventa. Povežu li se sve te informacije, očito da je Masvidal na TMZ-ovom videu pokušavao inicirati obračun s Hollandom, ali i ovaj put je uspješno zaustavljen.

Prema navodima Hodaka, Holland se Masvidalu obratio riječima ‘‘Sup, baby girl‘‘ (‘Što ima, djevojčice?‘), a iste riječi navele su Masvidala na bijes i prije dva dana u predvorju hotela. Netko iz Hollandovog tima nazvao je Masvidala ‘‘klaunom‘‘ i samo dodatno podigao tenzije.

‘‘Gamebred‘‘ inače vodi sudsku bitku protiv Colbyja Covingtona upravo zbog sukoba na ulicama Miamija. Masvidal je prije više od godinu dana napao Colbyja, zadao mu je par udaraca šakom u glavu i izbio mu je jedan zub. Tri kaznena djela stavljaju se na teret Masvidalu, ali čini se da to nije dovoljan razlog da izbjegava nove sukobe. Spreman je Masvidal bez oklijevanja se potući s Hollandom, bilo gdje i bilo kada, ali možda bi se ipak trebao fokusirati na svoj večerašnji obračun.

Gilbert Burns njegov je protivnik, a Brazilac dolazi maksimalno motiviran utišati publiku u Miamiju. Ne samo da je motiviran, nego je Burns i fantastičan borac koji bi Masvidalu mogao napraviti ogromne probleme. Kevin Holland također bi se trebao fokusirati na svoj meč, jer Santiago Ponzinibbio također predstavlja vrlo ozbiljnu prijetnju.

Linker
02. svibanj 2024 13:59