UFC

(VIDEO) McGregor dao prvi osvrt na meč protiv Chandlera: ‘Jako sam uzbuđen i osjećam se energično‘

Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Bivši prvak UFC-ove perolake i lake kategorije dosad je bio medijski podosta tih po ovom pitanju

Ogromna stvar za UFC bit će ovogodišnji povratak Conora McGregora u kavez. Najveća MMA zvijezda izbiva iz kaveza od 7. mjeseca 2021. godine i poraza od Dustina Poiriera. Conor je tada zadobio težak prijelom noge i oporavak je potrajao puno dulje od očekivanog.

Srećom, neće to biti posljednji nastup McGregora u njegovoj bogatoj karijeri, a Conor će se ove godine boriti protiv Michaela Chandlera. Njih dvojicu prvo čekaju trenerske uloge u sklopu ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, a nakon toga će UFC ugovoriti i njihov međusobni obračun.

I dok je Michael Chandler podosta medijski aktivan nakon objave tih vijesti, McGregor je bio iznenađujuće tih i nešto dulje smo čekali njegove prve reakcije na ovu situaciju. U razgovoru za The Daily Mirror, Conor je dao kraći osvrt.

‘‘Radujem se i dobro se osjećam. Osjećam se energično i spremno. ‘High kickove‘ bacam brže nego prednji direkt. Jako sam uzbuđen zbog povratka.‘‘

Nadamo se da će Conor uspjeti ostati motiviran i privržen sportu tijekom cijelog pripremnog kampa. Činjenica je da Irac dugo nije na svojoj nekadašnjoj razini, što uostalom i ne čudi ako uzmemo u obzir koliko je novca zaradio i koliko lagodnijim životom živi proteklih par godina.

Michael Chandler doći će spreman kao i uvijek, a radi se o borcu za kojeg se Conor mora maksimalno dobro pripremiti. Dođu li obojica u najboljim izdanjima, čeka nas fantastičan meč koji potencijalno može biti i jedan od najboljih u 2023. godini.

Linker
26. travanj 2024 13:44