UFC

Justin Gaethje bocnuo McGregora: ‘On se bori samo s tipovima koje sam ja već pobijedio‘

 Justin Gaethje vs. Michael Chandler

 Mike Stobe/Getty images/Profimedia
Također je rekao da ga ne zanima borba između McGreogra i Chandlera, a iskoristio je priliku da najavi i svoj meč

Mnogi su se pitali hoćemo li Conora McGregora više ikad gledati u kavezu, pogotovo nakon teške ozljede i prijeloma noge kojeg je doživio u trećem meču protiv Dustina Poiriera. Na radost brojnih fanova odgovor je potvrdan, a McGregor se vraća i to u ulozi trenera iduće sezone ‘‘TUF-a‘‘.

Michael Chandler bit će njegov suparnik, a s njim će se Conor obračunati u finalu sezone. Za sada nije poznato kada će se finale održati, no po svemu sudeći, prije jeseni ćemo ih jako teško gledati u kavezu. U jednom trenutku je bila dilema i rasprava oko Conorovog suparnika za ‘‘TUF‘‘, te se čak spominjalo i Tonyja Fergusona. UFC je ovdje donio pravu odluku jer je meč protiv Chandlera puno kompetitivniji, a i Chandler ima sve alate potrebne za pobjedu.

Justin Gaethje je bocnuo McGregora te je rekao kako uzima samo one borce koje je Gaethje već pobijedio:

‘‘To ima savršenog smisla. Čovjek se bori jedino s onim borcima koje sam ja već pobijedio, što drugo mogu na to reći? Što se tiče pitanja tko će pobijediti u toj borbi – koga je**no briga. Ja vjerujem u pripremu i težak rad, cjeloživotnu posvećenost koju sam posvetio ovom sportu. Moj cilj je ući unutra i uspavati tog tipa koji stoji preko puta mene. 18.3. ćemo probiti krov O2 arene. Svaka osoba u publici će dobiti nalet adrenalina za novac koji plate za kartu‘‘, rekao je Gaethje The Schmou.

Gaethje se u trećem mjesecu na UFC 286 priredbi bori protiv Rafaela Fizieva, a nema sumnje da je ovom izjavom htio zainteresirati McGregora za njihov eventualni susret.

Linker
18. travanj 2024 05:13