UFC

(VIDEO) 'McGregor je jadnik, ljudska nula! Bolje da nisam bio u tom baru, ne bi dobro završilo!'

Zahabi i McGregor
 Ilustracija
Lista onih koji su žestoko kritizirali UFC-ovu mega zvijezdu Conora McGregora radi posljednjeg skandala u kojem je udario starijeg gospodina u baru, je sve duža i duža. Posljednji koji je javno osudio taj čin je slavni MMA trener Firas Zahabi kod kojeg upravo trenira naš Roberto Soldić.

"To je neobranjivo, nema isprike za ovo, osim da je McGregor jedan jadnik i žalosna isprika za ljudsko biće. Kako možeš udariti starijeg gospodina jer nije htio popiti tvoj viski? Kako to možeš opravdati? Udariš ga i onda odeš? Kakav odvratan čin. Briga me koliko si bogat i koliko fanova imaš. Ako je on takva osoba, njegova vrijednost je nula", žestok je bio trener iz Montreala u svom podcastu koji hvata sve više i više fanova.

Zahabi je odgovarao na pitanja gledatelja, a glavna tema je bio nedavno održani UFC 241 gdje je Stipe Miočić ponovno postao UFC prvak. No, tema s McGregorom ga je vidno ražestila.

"Žao mi je što ovo moram reći, ali ovo je sramota i za MMA. Ovo je sramota za sve nas. Kada mediji kažu da su ljudi u MMA sportu životinje, kada kažu da su MMA borci brutalni, da smo divljaci, koliko će nas sada biti teže braniti nego ranije", dodao je Zahabi.

Glavni stručnjak u TriStaru i trener boraca poput GSP-a ili Roryja MacDonalda, tvrdi da ga je McGregorov čin duboko uzrujao što inače nije slučaj jer vrlo dobro može sačuvati mirnu glavu.

"Ima jako malo stvari koje me izbace iz takta. Ovo je jedna od njih. Da sam bio tamo u trenutku incidenta, vjerujte mi ne bi završilo dobro. Digao bih se iz svoje stolice i bio bih vrlo uzrujan. Ne možeš udariti starijeg čovjeka u lice. Nije niti bitno što mu je starac rekao. Je li ga uvrijedio? Možda je dementivan. Da mene neki stari čovjek izvrijeđa, ja bih mu prišao i pomogao mu da prijeđe ulicu. Ne možeš ga udariti", zaključio je Zahabi.

Čitav Zahabijev pocast možete pogledati u nastavku:

Linker
25. travanj 2024 05:39