UFC

(VIDEO) McGregorov tim doživio treći poraz na ‘TUF-u‘, Conor mladom fanu dijelio novac

McGregor dijeli novac

 Screenshot (twitter, Espn Mma)
Izgleda da činjenica da ove sezone ne zna za pobjedu ne dira previše popularnog Irca

Ovogodišnji ‘‘The Ultimate Fighter‘‘ se već uvelike zahuktao, a noćas je emitirana i treća epizoda 31. sezone kultne emisije. Već je poznato da su treneri i suparnici Conor McGregor i Michael Chandler, iako se točan datum i lokacija njihovog obračuna ne znaju. Kako god, do tada nastavljamo pratiti odlični ‘‘TUF‘‘.

Već treći tjedan zaredom McGregorov tim je pretrpio poraz, a noćas su se susreli borci lake kategorije Austin Hubbard i Aaron McKenzie. Hubbard je slavio jednoglasnom odlukom sudaca, tako da je Chandlerov tim došao do treće pobjede i Conorov tim ostavio daleko iza sebe.

Mlađi, ali iskusniji Hubbard je pokazao odličnu obranu od rušenja u ovoj borbi na dvije runde, a cijelo je vrijeme uspješno odolijevao McKenzievom pokušaju da borbu odvede u parter. McKenzie je također u borbi imao svojih trenutaka na nogama jer je Hubbarda pogodio s nekoliko jako dobrih udaraca, no ovaj nije pokleknuo nego je nastavio svojim ritmom.

Hubbard je također krajem prve runde umalo došao do prekida nakon teškog aperkata kojim je jako uzdrmao McKenzieja, na što je ovaj instinktivno počeo hrvati. Hubbard je to na vrijeme uočio te je obranio rušenje i on srušio njega i nastavio ga dominirati do kraja runde.

No, još jedan poraz nije previše dodirnuo McGregora. U epizodi je prikazana scena gdje ga posjećuje mladi fan koji mu je donio akcijske figure s njegovim likom, na što je Conor odgovorio počastivši ga s nekoliko ‘‘stotki‘‘. Video cijelog događaja ćete pronaći ispod, a mi čekamo idući utorak i novu epizodu ‘‘TUF-a‘‘.

Linker
30. travanj 2024 14:20