UFC

(VIDEO) Michael Chandler rasplakao se zbog dirljivog pisma svoje žene: ‘Najbolji si muž, otac i borac‘

Michael Chandler i Brie Chandler

 Screenshot (youtube, Ufc)
Petorangirani izazivač UFC-ove lake kategorije gaji jako lijep odnos sa svojom suprugom Brie

Michael Chandler nije jedan od onih boraca koji reputaciju grade na ‘‘trash talku‘‘, uvredama ‘‘ispod pojasa‘‘ i lifestyleu superzvijezde. Iako je jedan od popularnijih UFC-ovih boraca, Chandler preferira iskazivati poštovanje svojim rivalima, a sebe predstavlja kao radišnog čovjeka kojem obiteljski život te uloga oca i supruga igraju najvažniju ulogu.

Nerijetko Chandler javno iskazuje ljubav i poštovanje prema svojoj supruzi Brie, a pritom ne propušta istaknuti koliko je ona bitna za njegov uspjeh.

‘‘Kad se sva prašina slegne i svjetla izblijede, kad mediji prestanu zvati i putovanje završi, sve što vam ostane jesu uspomene na ono što je bilo i s kime ćete proživljavati te uspomene. Ovi trenuci, u dobru ili zlu bit će uklesani u kamenu cijelu vječnost.

Nema veće ljubavi na svijetu od ove ovdje. Volim te Brie Chandler, a nema smisla ni pitati se koliko bi sve ovo bilo moguće bez tvoje bezuvjetne ljubavi, podrške i vjere u mene.‘‘, između ostalog napisao je Chandler u 11. mjesecu prošle godine, a radilo se o nešto duljoj Instagram objavi posvećenoj njegovoj supruzi.

UFC je očito prepoznao da bi mogli nešto više eksponirati Michaela Chandlera kroz tu prizmu obiteljskog čovjeka i uzornog oca i supruga. Tako je na UFC-ovom kanalu osvanuo video u kojem Michael Chandler čita pismo koje mu je supruga uputila, a radi se o vrlo lijepom i emotivnom trenutku.

‘‘Ne, ne volim čitati njena pisma zato što počnem plakati.‘‘, rekao je Chandler, a zatim uslijedi dio u kojem saznamo što piše u pismu.

‘‘Dušo, hvala ti što si muškarac kakav jesi i tako sam ponosna zbog toga što jesi te sam zahvalna što se naši sinovi mogu ugledati na tebe. Ti vodiš primjerom i djeluješ s integritetom. Divim se tvom napornom radu i disciplini. Nisi samo posvećen svom sportu, nego i našoj obitelji. Muškarac kakav si kod kuće i izvan tog kaveza doveo me do toga da osjetim ljubav kakvu nikad prije nisam osjetila. Hvala ti na tome. Unutar kaveza si muškarac koji je prava sila, muškarac koji je spreman gurati dodatnu milju i koji zaslužuje biti tamo. Gledajući te kako barataš usponima i padovima ovog sporta naučilo me mnogočemu. Ne znam kako radiš sve to uz toliko milosti i poniznosti. Kako što uvijek kažemo: ‘Usponi sežu jako visoko, dok padovi idu stvarno nisko. A svijet ima priliku vidjeti oboje‘. Nikad nisam mislila da bih mogla biti toliko ponosna i da bih mogla osjećati toliku ljubav prema tebi kao što sam osjećala gledajući te u tvom UFC debiju. Ali nastavila sam te gledati, a tvoj karakter koji najviše zasja kad dotakneš dno, ono je što me čini najponosnijom. Svijet te gleda, tvoji sinovi te gledaju i ne postoji ništa vrijednije divljenja. Kritike nisu važne, dok zasluge pripadaju isključivo čovjeku koji je zapravo u areni (borilištu). Onom čije je lice zaprljano prašinom, znojem i krvlju, onome koji se daje za nešto vrijedno i onome tko u najboljim trenucima zna vrijednost postignuća, a kad je najgore, barem pada dostojno. To si ti. Hvala što svakog dana biraš mene, svakog dana nanovo. Ti si dobar i prekrasan muškarac. Najbolji si muž, otac i borac. Volim te, Michaele.‘‘, pismo je Chandlerove supruge kojim ga je raznježila i rasplakala.

Lijepo je vidjeti da UFC odlučuje promovirati i ovakve vrijednosti, a Michael Chandler sjajan je primjer uzornog borca unutar, ali i izvan kaveza. Također, Michael Chandler i njegova supruga sjajan su primjer da ‘‘iza uspješnog muškarca stoji prava žena.‘‘

UFC-ov dirljivi video možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
30. travanj 2024 12:47