UFC

(VIDEO) Miesha Tate si sama uklonila šavove koje je ‘zaradila‘ prošlom borbom

Miesha Tate

 screenshot (YouTube)
Bivša UFC prvakinja odlučila je kako nema potrebe odlaziti kod liječnika na mali zahvat

Miesha Tate nije uspjela zadovoljiti svoje ambicije u drugoj borbi nakon povratka iz borilačke mirovine. Nakon pet rundi borbe bolja od nje bila je Ketlen Vieira, a Miesha je u Octagonu zaradila i nekoliko posjekotina. Najveća od tih bila je ispod lijevog oka i ta je zahtijevala liječničku intervenciju odmah nakon borbe.

Bivša UFC prvakinja je "zašivena", a tjedan dana kasnije odlučila se sama riješiti šavova. Proces je odlučila snimiti i objaviti na svom YouTube kanalu.

"Kome je potrebna liječnik!? Zacijeljujem jako brzo i spremna sam vratiti se, no prije svega ovi šavovi moraju van", napisala je Miesha u opisu videa koji dijelimo ispod teksta.

Kroz ovaj tjedan Miesha je nekoliko puta objavila neke svoje stavove za koje je zaradila samo pohvale. Osim što je čestitala svojoj protivnici, više puta je naglasila kako je prezadovoljna cijelim iskustvom borbe te da je u njoj naučila i puno toga o sebi.

Biste li se vi odlučili na ovaj isti potez ili možda već nekad ranije i jeste? Kako god, Mieshi se mora čestitati na odvažnosti, ali i na pravom šampionskom ponašanju nakon borbe koju je ipak neočekivano izgubila.

Linker
21. travanj 2024 22:00