UFC

(VIDEO) Mike Tyson otkrio tko je njegov najdraži UFC borac

McGregor i Tyson
 Facebook
Legendarni Mike Tyson je otkrio tko je njegov omiljeni UFC borac. No, to vjerojatno nije ime koje ste očekivali jer se ne radi o borcu koji je u posljednje vrijeme aktualan. "Iron Mike" je inače vrlo čest gost UFC-ovih evenata gdje ga se može vidjeti u prvim redovima gledališta i veliki ljubitelj svih borilačkih sportova.

U intervjuu za EsNews, Tyson je upitan tko je njegov omiljeni UFC borac, a onda je ispalio ime bivšeg UFC prvaka u bantam kategoriji Codyja Garbrandta.

Osim što je Garbrandt radi svojih kamenih šaka poznat kao "Tyson nižih kategorija, "No Love" je dio Tysonove ekipe na "Tyson Ranchu" - kompaniji koja proizvodi cannabis. Upravo to je naglasio kao ključan argument zato mu je Garbrandt broj 1.

Cody e trenutačno ozlijeđen, a njegov povratak u Octagon se planira za ožujak iduće godine. Prije dva dana je potvrdio da je zainteresiran i za "cross over" mečeve u boksu koje Dana White sa svojim novim projektom "Zuffa Boxing" planira pokrenuti. Ako pitate Mikea Tysona, on smatra da bi Garbrandt trebao ukrstiti šake s boksačkom zvijezdom Adrienom Bronerom. I to je potvrdio u intervjuu za EsNews.

Upravo na "Tyson Ranchu" je Garbrandt u ponedjeljak odradio intervju u kojem najavljuje povratak, ali i izražava želju za boksačkim mečem s Bronerom.

"Moram ozdraviti, moram riješiti ozljede prije nego što se vratim u MMA. A onda moram nastaviti raditi, rad me doveo ovdje. Nadam se da ću se vratiti u ožujku i krenuti od toga", izjavio je Garbrandt i dodao:

"Što se tiče boksa, ako mene pitate, idemo odmah! Ja imam pozadinu u boksu. Eddie Hern, Al Haymon, Oscar De La Hoya... idemo! Idemo malo izmiješati MMA borce i boksače, to će biti odlično za oba sporta."

Upitan ima li nekoga specifičnog protiv koga bi htio boksat, "No Love" odgovara:

"Uvijek sam htio boksati protiv Adriena Bronera, sjajan boksač, četverostruki svjetski boksački prvak, odlične kvalitete, boksao je protiv najvećih. Dva svijeta bi se sudarila, idemo to odraditi."

Bivši prvak ima čak tri poraza u nizu, dva od TJ Dillashawa i posljednji od Pedra Munhoza. U sva tri meča je nokautiran, a trenutačni profesionalni "score" mu se zaustavio na 11-3.

Linker
15. travanj 2024 15:06