UFC

(VIDEO) ‘Možda jednog dana‘: Pogledajte jučerašnji susret između Jona Jonesa i Toma Aspinalla

Tom Aspinall i Jon Jones

 Screenshot (youtube, Tom Aspinall)
Cijeli događaj prošao je u prijateljskom okruženju, a poznato je kako je Aspinall fan Jona Jonesa te je to nebrojeno puta isticao i tokom spomenutih prozivki

Dosta brzo je Tom Aspinall postao nezadovoljan svojom situacijom nakon osvajanja titule privremenog prvaka u teškoj kategoriji. Praktički nekoliko dana nakon pobjede nad Pavlovichem počeo je prozivati i Stipu Miočića i Jona Jonesa, a Dana White je priču srezao u korijenu.

Rekao je Dana kako je jedina opcija da se Miočić i Jones bore jedan protiv drugoga, a ne s nekim drugim protivnicima. Ima to smisla s obzirom na sve što ta borba donosi, ali to Aspinalla stavlja u vrlo nezgodnu situaciju u kojoj mora čekati rasplet tog meča, ili će eventualno braniti svoju privremenu titulu.

Neki su i počeli priželjkivati meč između njega i Jonesa, a kada smo već kod njih dvojice, jučer je Aspinall imao jedan vrlo zanimljiv susret – upravo s Jonom Jonesom! Obojica teškaša našla su se na istom eventu, odnosno, Arnold‘s Sports Festivalu u Briminghamu, a Aspinall kada je to saznao, odlučio je uzeti kameru i otići u potragu za Jonom Jonesom.

Nakon nekog vremena to mu je i uspjelo, a cijeli događaj je ostao zabilježen na kameri. Aspinall je prišao Jonesu i rekao:

‘‘Volio bih imati tu čast jednoga dana‘‘, a Jones mu je odgovorio:

‘‘Možda jednog dana.‘‘

Cijeli događaj prošao je u prijateljskom okruženju, a poznato je kako je Aspinall fan Jona Jonesa te je to nebrojeno puta isticao i tokom spomenutih prozivki. Lijepo je vidjeti dvije generacije boraca kako se međusobno poštuju i uvažavaju, a video cijelog događaja možete pogledati ovdje:

Linker
26. ožujak 2024 19:54