UFC

(VIDEO) Nakon kratke rasprave, Khabib završio Cormiera polugom na ruci

Khabib Nurmagomedov i Daniel Cormier
Daniel Cormier i Khabib Nurmagomedov pripremaju se za dvije najveće UFC borbe ovog ljeta. Svaki dan su zajedno u dvorani i jedan drugoga motiviraju za što bolji rad. Unutar toga dogode se neke zanimljive situacije, a snimku jedne od njih je na Instagramu podijelio njihov glavni trener, Javier Mendes.

Cormier je pokušao Khabiba uvući u dijalog, a prijateljska rasprava na kraju je rezultirala time da se Khabib popeo Cormieru na leđa, nakon čega ga je srušio na pod. Cormier je tad rekao kako je to najbliže što je Khabib ikad došao da ga završi na podu, a ovog je to vjerojatno motiviralo. Napao je tad Khabib njegovu ruku, a samo par trenutaka kasnije DC je tapkao.

Naravno, ovdje se radi i prijateljskoj "zezanciji", no sve to nam dokazuje koliko dobra atmosfera vlada u American Kickboxing Academy dvorani dok se pripremaju za borbe. Podsjećamo, Cormier će 17. kolovoza u Anaheimu braniti titulu UFC prvaka teške kategorije protiv Stipe Miočića, dok Khabiba tri tjedna kasnije čeka borba u Abu Dhabiju protiv Dustina Poiriera. Trening je svakako lakše odraditi ako vlada pozitivna atmosfera, a to nam ovaj video dokazuje. Nema sumnje kako je pred Miočićem i Poirierom težak posao oduzimanja pojasa ovoj dvojici sjajnih boraca.

Pogledajte kako je izgledala spomenuta situacija.

Linker
27. travanj 2024 02:21