UFC

(VIDEO) Napeto između Dricusa i Adesanye na sinoćnjem sučeljavanju: ‘Vidjeli se što se dogodilo posljednjem koji je uperio pištolj u mene‘

Dricus Du Plessis i Israel Adesanya

 Screenshot (youtube, Ufc)
Borci su sinoć odradili i posljednje, ceremonijalno vaganje za publiku i posljednja sučeljavanja prije priredbe

Noćas nam je na rasporedu fenomenalni UFC 305, a u glavnim ulogama gledat ćemo prvaka Dricusa Du Plessisa i njegovog rivala, Israela Adesanyu. Dvojac će konačno i u kavezu moći razriješiti netrpeljivost koja sada traje već mjesecima, a bit će ovo prvi nastup Adesanye nakon poraza od Seana Stricklanda.

Jako puno toga smo vidjeli između ove dvojice boraca, pogotovo tijekom ovoga tjedna. Na press konferenciji, Adesanya je čak i plakao, što Dricusu nikako nije promaknulo te je i to iskoristio da ga još dodatno isprovocira.

Veliko je pitanje kakav će se Adesanya vratiti u kavez. Gotovo nitko nije vjerovao da će onako izgubiti od Seana Stricklanda, no bivši prvak je punih pet rundi izgledao podosta loše. Strickland je to iskoristio i oduzeo mu pojas, no pojas nije dugo ostao u njegovom vlasništvu.

U prvom mjesecu ove godine, Dricus je pojas uzeo od Seana Stricklanda, po mnogima dosta diskutabilnom odlukom. Kako god, Du Plessis je prvak te će prvu obranu titule pokušati ostvariti protiv nekada nedodirljivog Adesanye, a noćas ćemo vidjeti hoće li u tome i uspjeti.

Borci su sinoć odradili i posljednje, ceremonijalno vaganje za publiku i posljednja sučeljavanja prije priredbe. Dricus se osvrnuo na Adesanyinu gestu u kojoj je glumio kako drži pištolj uperen prema njemu, te je rekao:

‘‘Ne mogu dočekati. Priča je gotova, a svi ste vidjeli što se dogodilo posljednjem čovjeku koji je glumio da je uperio pištolj u mene, a njegovo ime je Sean Strickland.‘‘

Što reći, osim da i mi jedva čekamo noćašnji UFC 305. Video posljednjih sučeljavanja možete pogledati ispod:

Linker
16. rujan 2024 19:44