UFC

(VIDEO) Napeto na ceremonijalnom vaganju: Pereira poručio Adesanyi da će ga ‘ubiti kao psa‘

Adesanya i Pereira

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sutra od ponoći možete pratiti UFC 287, a glavni dio večeri standarno starta od 4:00

Danas popodne su akteri sutrašnjeg UFC 287 odradili službeno vaganje, a večeras je na redu bilo i ono ceremonijalno. Na službenom se Israel Adesanya pojavio prvi, dok se Pereira izvagao među posljednjima. Neovisno o tome, obojica su se pojavili unutar granica srednje kategorije, te je od toga trenutka ‘‘main event‘‘ bio i služben.

Što se ostalih tiče, svi borci osim jednog su uspješno skinuli kilograme. Borac koji je pao na službenom vaganju jest Christian Rodriguez, odnosno protivnik mladog Raula Rosasa Jr.-a. Čak kilogram i 300 grama je bio pretežak, tako da dio njegovog honorara ide Rosasu.

Već je svima jasno što je ulog između Adesanye i Pereire. Pojas prvaka u srednjoj kategoriji kojeg Israel svim silama želi vratiti u svoje vlasništvo, dok Pereira želi i ukupno po četvrti put poraziti rivala Adesanyu.

U sunaslovnoj borbi večeri nas čeka okršaj u velter kategoriji između Masvidala i Burnsa, a Masvidal je rekao kako se u slučaju poraza namjerava umiroviti. U slučaju pobjede želi napasti titulu, a to želi i ‘‘Durinho‘‘ što znači da će obojica sigurno pokušati doći do atraktivne pobjede.

Što reći nego da nam jedino ostaje čekati sutrašnji UFC 287, koji starta od ponoći. Glavni dio nas standardno očekuje od 4:00 sa subote na nedjelju, a do tada uživajte u snimci vrlo zanimljivog ceremonijalnog vaganja.

Linker
01. svibanj 2024 03:33