UFC

(VIDEO) ‘Napokon imamo nokaut mašinu u UFC-u!‘ Pogledajte kompilaciju najboljih Pavlovichevih nokauta

Sergei Pavlovich

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
30-godišnji ruski teškaš zbilja je zastrašujuć udarač

Dvoboji teškaša uvijek su nešto što privlači fanove borilačkih sportova da pogledaju određeni event s povećanim zanimanjem, a interes je još veći kad se radi o obračunu elitnih teškaša.

Upravo takav meč čeka nas u sklopu glavne borbe večeri na UFC Fight Night 222 eventu koji se održava ovog vikenda, u noći sa subote na nedjelju. Sergei Pavlovich (17-1-0, 5-1 UFC) i Curtis Blaydes (17-3-0, 12-3, 1 NC) obračunat će se u sklopu ‘‘main eventa‘‘, a radi se o obračunu četvrtorangiranog (Blaydes) i trećerangiranog (Pavlovich) izazivača UFC-ove teške kategorije.

Zavirite li u ponudu kladionica, uočit ćete da je četvrtoplasirani izazivač ipak favorit (1,55 - 2,30 u korist Blaydesa prema Crobetu). S razlogom je Blaydes blagi favorit.

Američki borac osjetno je iskusniji, puno je dulje u UFC-u, a dugi niz godina pri samom je vrhu UFC-ove teške kategorije. Pavlovich se s druge strane probio pri vrh tek prošle godine. 30-godišnji ruski borac upisao je tri pobjede u protekloj kalendarskoj godni, a sve tri upisao je nokautom u prvoj rundi.

Redom su padali Shamil Abdurakhimov, Derrick Lewis i Tai Tuivasa, a Pavlovicha su te pobjede dovele do trećeg mjesta u poretku izazivača. Pogledamo li nešto širu sliku, Pavlovich je u seriji od pet uzastopnih pobjeda, a svih pet je upisao nokautom u prvoj rundi.

Čak 14 od svojih ukupno 17 MMA pobjeda, Pavlovich je upisao nokautom. Nakon odlaska Francisa Ngannoua i uz podosta dugu inaktivnost Stipe Miočića, UFC-ova teška kategorija trebala je novog ubojitog nokautera pri vrhu kategorije. Čini se da je Sergei Pavlovich ‘‘uskočio u te cipele‘‘, a tako je opisan i u naslovu ‘‘VoteSportovog‘‘ videa.

‘‘Napokon! Imamo nokaut mašinu u UFC-u.‘‘, naziv je videa koji obuhvaća deset najboljih Pavlovichevih nokauta u karijeri.

Sergei je zastrašujuća sila bio i prije dolaska u UFC, nastupajući na eventima u Rusiji. Prije samog dolaska u najjaču svjetsku MMA organizaciju Pavlovich je nastupao pod okriljem Fight Nights Global organizacije, te je upisao šest pobjeda u jednako toliko nastupa. Osvojio je Pavlovich i pojas u teškoj kategoriji, a na putu do pojasa upisao je nekoliko lijepih nokauta.

U noći sa subote na nedjelju čeka ga težak zadatak protiv Curtisa Blaydesa, ali američki borac morat će itekako pripaziti na razornu moć ovog ruskog teškaša. Koliko je Pavlovich dobar udarač, uvjerite se u kompilaciji njegovih 10 najboljih nokauta. Video je ispod teksta, a što dodati, osim da uživate!

Linker
03. svibanj 2024 08:03