UFC

(VIDEO) Nevjerojatno! Weili Zhang je lice Joanne Jedrzejczyk potpuno izobličila!

Joanna Jedrzejzyk i Joe Rogan
 screenshot/Youtube
25 minuta strašne borbe protiv Weili Zhang ostavilo je nevjerojatne, možda i neke trajne posljedice na licu Joanne Jedrzejczyk. Poljakinju je jednostavno dovela do neprepoznatljivosti, a posebno šokantno izgleda usporedba njenog lica na početku i kraju borbe.

Fanovi i mediji su se ekspresno složili kako je borba Weili Zhang i Joanna Jedrzejczyk bila najbolja u povijesti ženskog MMA-a te ujedno i najbolja borba u 2020. godini do sada. Na kraju je Kineskinja po mišljenju dva od tri suca napravila dovoljno da bi zadržala titulu u svom vlasništvu, dok je Poljakinja ostalo za malo kratka. No, osim poraza, ona će ovu borbu pamtiti i po onome što je ostalo iza nje.

Ukratko, lice Joanne Jedrzejczyk dovedeno je do neprepoznatljivosti, a to se najbolje počelo očitovati pred početak posljednje runde.

Izdržala je Poljakinja unatoč svemu do samog kraja te je čestitala protivnici. Vjerojatno još nije bila niti svjesna kako izgleda i teško je pomisliti kakav će šok doživjeti kad se pogleda u ogledalo. Među medijima se čak pojavio strah da će neke od posljedica ove borbe ostati i trajne.

Pogledajte još kako je Joanna izgledala tijekom intervjua u Octagonu, njen odlazak iz kaveza, kao i usporedbu njenog izgleda prije i nakon borbe. Zastrašujuće!

Linker
19. travanj 2024 18:21