UFC

(VIDEO) Nick Diaz odradio bizaran intervju: 'BMF pojas je moj, a vratio bih se za borbu protiv Masvidala'

Nick Diaz
 screenshot
Nick Diaz gostovao je u showu Ariela Helwanija, a u vrlo dugačkom i sadržajnom razgovoru pričao je o mnogim temama, no isto tako je cijeli intervju učinio bizarnim putem mnogih nepovezanih rečenica, skretanja s teme pitanja ili jednostavno konfuznim izjavama koje je vrlo teško shvatiti.

Već od samog početka ovog intervjua Nick je djelovao čudno. Naime, Helwani je pokušao otvoriti razgovor najavom, a Nick ga je prekinuo izjavom kako je imao vrlo čudan tjedan, a onda je krenulo desetak minuta monologa u kojem je prelazio s teme na temu čime je sve gledatelje ostavio u čudu. To se najbolje možete vidjeti po komentarima ispod videa. Helwani ga je samo gledao bez namjere prekidanja, no teško je ne primijetiti kako je u tim trenucima u prostoriji bila jedna jako čudna "vibra". Ipak, nakon tih uvodnih desetak minuta Helwani je ipak uspio krenuti na pitanja te je otvorio neke svima zanimljive teme.

Nick je otkrio kako nema namjeru vraćati se borbama, no za jednu pravu borbu bi to napravio. Naravno, lako je bilo pretpostaviti kako je tu riječ o Jorgeu Masvidalu koji je prije samo desetak dana savladao njegovog brata Natea, tim putem osvojivši BMF (Baddest Mothe**ucker) pojas. Za taj pojas Nick također tvrdi kako bi prema reputaciji trebao biti njegov.

"BMF, velter kategorije, to je moj pojas. No, naravno da neću uskakati ispred svog brata da bih ga osvojio. No, koliko ja znam i koliko sam uvjeren, to je moj pojas", rekao je Nick, da bi se onda prebacio na temu Jorgea Masvidala:

"On se borio protiv mog malog brata. To govorim zbog toga što on nema niti jedan razlog za biti ljut. Imao sam dobrih i loših situacija sa svima, osim sa svojim bratom. Nikad nam se nešto tako nije dogodilo. S Masvidalom nisam imao nikakvih problema, kampovi su bili u redu, osim što mi se nije svidjela izjava kako namjerava prekrstiti mog mlađeg brata. Ja osobno nisam imao ništa lošeg za reći o njemu i nije u redu govoriti takve stvari. Nije u redu tako što govoriti o bilo kome, a posebno ne mom mlađem bratu. No, ako ćeš govoriti tako što, tvoja stvar. No, iz životnih situacija znam da svatko može imati loših i dobrih dana, tako da Jorge nisam ljut na tebe."

Što se tiče borilačke karijere, Nick se nema namjeru vraćati. No, postoji ta opcija eventualne borbe protiv Masvidala za koju bi bio spreman još jednu se vratiti u kamp i navući rukavice.

"Borit ću se protiv bilo koga. Taj tip, Masvidal, može napraviti što hoće da bi zaradio što više novca može. Ja mislim, znate što, napravite pravu stvar. Ja ću odraditi svoj dio posla, vi odradite svoj. UFC može napraviti svoj dio posla i neke show krene", rekao je Nick, dodavši:"Na tebi je Dana, na tebi je UFC. Sve je u njihovim rukama. Stadion Dallas Cowboysa."

Pookrenuo je Helwani još neke teme, a što je sve Nick rekao ili pokušao reći, možete vidjeti u videu ispod teksta.

Linker
04. svibanj 2024 17:50