UFC

(VIDEO) Nije skidao osmijeh s lica: Ngannou je ostao vidno oduševljen Jonesovom pobjedom nad Ganeom

Francis Ngannou

 Screenshot (twitter, Espn Mma)
Bivši prvak UFC-ove teške kategorije kao i mnogi, oduševio se nastupom Jona Jonesa

Podosta prozivki na relaciji Jon Jones - Francis Ngannou slušali smo proteklih nekoliko dana, kako uoči UFC 285 eventa, tako i nakon UFC 285 eventa.

Jones smatra da je Ngannou ‘‘pobjegao iz UFC-a‘‘ da bi izbjegao obračun s njim, dok Francis ne vidi Jonesa kao ‘‘kralja teške kategorije‘‘, jer nije porazio prvaka da bi došao do pojasa. Jones nije niti u mogućnosti poraziti prvaka, jer Ngannou je napustio UFC nakon nesuglasica oko novog ugovora.

Prava je šteta što ovaj meč vjerojatno nikad nećemo gledati. Na stranu određeni animozitet koji se pojavio među njima, bio bi to sjajan meč dvojice trenutno najboljih teškaša na svijetu.

Ngannou bi u borbi protiv Jonesa imao priliku podebljati svoju ostavštinu, a sigurno bi imao velik motiv za postati prvim borcem koji je porazio Jona Jonesa. ‘‘Bones‘‘ bi s druge strane imao priliku dodati još jedno veliko ime u svoj rezime i teško bi nam UFC mogao ponuditi bolji i veći meč od toga.

Nažalost, UFC nije ispunio zahtjeve Francisa Ngannoua, a situacija između njega i Jonesa vjerojatno će ostati na međusobnim prozivkama putem medija i društvenih mreža. Unatoč prozivkama, Francis Ngannou nije skrivao oduševljenje Jonesovom pobjedom protiv Ganea. Jednostavno ne možete ostati neoduševljeni tako dominatnom izvedbom, a Ngannou je sve popratio sa smiješkom na licu.

ESPN je na svom Twitter profilu podijelio video na kojem je vidljiva Francisova reakcija na Jonesovu pobjedu, a s obzirom na Francisov osmijeh, neki će reći da je ‘‘Predator‘‘ čak i navijao za Jonesa.

Ne bi to bilo pretjerano iznenađujuće s obzirom na povijest između Ngannoua i MMA Factory dvorane pod čijim krovom trenira Ciryl Gane. Nekoć je i Ngannou bio dio te dvorane, ali s trenerom Fernandom Lopezom razišao se u ne baš dobrim odnosima. Unatoč tome, povjerovat ćemo da je Francisov osmijeh na licu ipak plod čiste oduševljenosti Jonesovom spektakularnom izvedbom.

Linker
27. travanj 2024 02:47