UFC

(VIDEO) ‘Nikada nemojte razbjesniti Seana Stricklanda‘: Pogledajte kako Sean uništava sparing partnera

Sean Strickland i Ryder Newman

 Instagram (sean Strickland)
UFC-ov visokorangirani borac srednje kategorije djeluje spremno za svoj sljedeći nastup

Rijetko koji borac uživa u sparinzima i otvorenim ratovima na treningu kao što to radi Sean Strickland. Četvrtorangirani borac UFC-ove srednje kategorije nerijetko objavljuje snimke svojih sparinga, a uvijek su to bespoštedne tučnjave.

Sean je trenutno pri završetku priprema za svoj sljedeći nastup koji ga očekuje 2. srpnja (sedmi mjesec). Protivnik će mu biti Alex Pereira, Brazilac etabliran kao ponajbolji kickboksač svijeta.

Neće to biti nimalo lak zadatak za Stricklanda, ali pobjedom će gotovoo sigurno izboriti ''title shot''. Čini se kako je Strickland i više nego spreman, a jedan od njegovih sparing partnera priložio je snimku s posljednjeg sparinga.

''Bilješka sebi. Nikada nemoj razbjesniti Seana Stricklanda'', napisao je Ryder Newman (5-1-0) u videu koji je priložio na svom Instagram ''storyju'', a Sean Strickland podijelio ga je na svom profilu.

Ryder Newman inače je 27-godišnji borac srednje kategorije koji trenutno trenira unutar Xtreme Couture Gyma. Posljednji nastup upisao je na Eagle FC 46 eventu, a podijeljenom sudačkom odlukom pobijedio je Mannyja Wala. Newman je talentiran i perspektivan borac, a sljedeći nastup odradit će krajem sedmog mjeseca, također u Khabibovoj promociji. Protivnik zasad nije poznat.

Što se Stricklanda tiče, ovo je samo jedan u nizu njegovih klasičnih sparinga, a jedan od glavnih trenera spomenute dvorane, Eric Nicksick, u komentaru je napisao.

''Napustim grad samo na jedan dan (i ovo se dogodi)'' dok je Michael Chiesa pokušao isprovocirati Stricklanda komentarom:

''Huh ovo je interesantno. Sa mnom nikada ne bi išao u šestu rundu'', na što je Strickland odgovorio kako nije imao novca da plati sparinge s Chiesom.

Hoće li se Strickland upustiti u ovakvu razmjenu i s Alexom Pereirom ili ćemo gledati nešto rezerviraniji nastup kao u posljednjem Stricklandovom nastupu (protiv Jacka Hermanssona), preostaje nam vidjeti 2. srpnja.

Linker
16. travanj 2024 21:47