UFC

(VIDEO) 'Ništa osobno, samo mu želim razbiti facu'

Jorge Masvidal
Ispred nas je treća epizoda UFC 239 Embedded serijala u kojoj napokon pratimo veći broj boraca i borkinja, sudionika i sudionica do sada najveće ovogodišnje priredbe u svijetu MMA-a.

Događanja u ovoj epizodi počinju u nedjelju, a Holly Holm i Jon Jones još uvijek su bili u Albuquerqueu, gdje su iskoristili vrijeme za opuštanje pred odlazak u Las Vegas i pred velike borbe koje su ispred njih. Za razliku od Jonesa, koji svoj status prvaka treba potvrditi, Holm odlazi po svoj povratak na tron. Nakon toga odlazimo u Las Vegas, gdje kratko vidimo Lukea Rockholda i Michaela Chiesu, a onda slijedi vrijeme za Thiago Santosa koji odrađuje svoje posljednje treninge. "Kakav god on udarac baci, imam osjećaj da će nekoga ozlijedi", rekao je njegov trener.

Susret starih timskih kolega vidimo u UFC-ovom centru, a radi se o glavnom ATT treneru Conanu Silveiri, Amandi Nunes, Nini Ansaroff i Jorgeu Masvidalu. Bena Askrena pratimo u sauni i bazenu, gdje je progovorio o svojim ambicijama i tome zašto se vratio borbama, a onda napokon u Las Vegas stižu Jon Jones i Holly Holm.

Do kraja ove epizode vidjeli smo što su radili Amanda Nunes i Luke Rockhold, kako je izgledao dolazak u hotel Jonesa i Holm, dok na samom kraju vidimo vrlo opuštenog Masvidala koji je iznio namjeru oko borbe protiv Askrena. Vidio završava uvidom u to kako je razveselio fanove koji su se našli u hotelu.

Linker
21. travanj 2024 03:55