UFC

(VIDEO) Nitko nije ovakvom lakoćom porazio Sandhagena: Prisjetite se briljantnog Sterlingovog nastupa

Aljamain Sterling vs. Cory Sandhagen

 Screenshot (youtube, Ufc)
Prvak UFC-ove bantam kategorije te je večeri dokazao klasu

Izrazito težak meč čeka Aljamaina Sterlinga kroz nešto više od tjedan dana. Prvak UFC-ove bantam kategorije tražit će treću obranu titule na UFC 288 eventu zakazanom za 6. svibnja (peti mjesec).

Nakon što je porazio Petra Yana u prvoj obrani pojasa i T.J. Dillashawa u drugoj obrani, Sterlinga čeka vjerojatno najteži posao do sada. Henry Cejudo vraća se iz mirovine nakon tri godine i pokušat će vratiti pojas u svoje vlasništvo.

‘‘Triple C‘‘ nekoć je bio prvak UFC-ovih muha i bantam kategorija, a iza sebe ima i zlatnu olimpijsku medalju s Igara u Pekingu 2008. godine. Cejudo se zaželio nadmetanja i vraća se motiviraniji nego ikad, ali i njega čeka jako težak posao.

‘‘Aljo‘‘ Sterling trenutno je u nizu od osam uzastopnih pobjeda, a među tih osam pobjeda, možda i najimpresivnija bila je ona koju je Sterling upisao u šestom mjesecu 2020. godine. Aljamain se tada borio protiv Coryja Sandhagena u svojevrsnom ‘‘title eliminatoru‘‘, a Sandhagen je uoči tog meča bio na omjeru 12-1 i nikad u karijeri nije završen.

Trebao je to biti težak i napet meč za obojicu boraca, ali sve je bilo gotovo nakon 88 sekundi borbe. Aljamain Sterling ekspresno je došao do rušenja, lakoćom je uzeo leđa Coryju Sandhagenu i ubrzo je zaključao stražnje gušenje. Sandhagen nije imao šanse izvući se iz takvog zahvata, a unatoč tapkanju, Sandhagen je nakratko ostao i bez svijesti.

Bila je to velika i jedna od najimpresivnijih pobjeda u Sterlingovoj dosadašnjoj karijeri, a Sandhagena ni dalje nije završio nitko osim Sterlinga te večeri. ‘‘Aljo‘‘ je vrhunski majstor partera, a kako je izgledala ta dominantna pobjeda protiv Sandhagena, prisjetite se preko videa ispod ovog teksta.

Linker
16. travanj 2024 05:37