UFC

(VIDEO) Nokaut dana: Potez kakav se ne viđa često najljepši je trenutak UFC-a u Meksiku

Bravo vs. Peterson
 screenshot
Najimpresivniji potez UFC Fight Night 159 priredbe održane u Meksiku bio je nokaut Stevena Petersona protiv Martina Brava u prvoj borbi glavnog programa. Pogledajte ga!

Od borbe Stevena Petersona i Martina Brava u startu se očekivala akcija i puno uzbuđenja. Dva su to borca koji vole ući u otvoreni okršaj, posebno u kasnijim trenucima borbe. To su dokazali u svojim dosadašnjim nastupima i zbog toga su obojica bili sretni s ovim uparivanjem. Nakon borbe, puno sretniji je Steven Peterson.

Prva runda bila je vrlo zanimljiva, no bez pretjerane prednosti za ijednog borca. Pokušavalo se, napadalo se, no kao da su obojica bili spremni za najbolje do sada viđene poteze iz protivnikovog arsenala. Zbog toga je bilo jasno kako se u drugu rundu mora ući s nečim novim.

Najzanimljivije je na kraju ispalo to što su obojica gotovo istovremeno pokušala isto. Radi se o kružnom udarcu šakom, tzv. spinning backfist. Bravo je krenuo prvi, no njegov udarac nije pronašao cilj. Zato je pronašao onaj njegovog protivnika. Petersonova šaka završila je točno na bradi Meksikanca i on se našao na podu u teškom nokautu. Dodatni udarac Petersona nije bio potreban, no možemo ga prepisati adrenalinu, a svakako valja pohvaliti i reakciju suca Deana.

Pogledajte!

Linker
18. travanj 2024 20:15