UFC

(VIDEO) Novi problemi na sučeljavanjima, Cutelaba se krenuo s Jacobyjem obračunati na pozornici

Ion Cutelaba i Dustin Jacoby
 screenshot (YouTube, UFC)
Samo dva tjedna nakon prošlog incidenta, ponovno je zaiskrilo na vaganju u UFC-ovom APEX-u

Prije dva tjedna u UFC-ovom APEX-u održana je priredba ne kojoj se trebala naći i borba Jeremyja Stephensa protiv Drakkara Klosea. Do nje ipak nije došlo zbog ozljede koju je Klose doživio tijekom sučeljavanja nakon službenog vaganja. Do iste je došlo nakon što ga je Stephens odgurnuo, time uzrokovavši neočekivanu reakciju njegovog vrata te time i potres mozga.

Pri povratku u APEX, ponovno je kod sučeljavanja došlo do incidenta. Ovog puta je riječ o sudionicima poluteškaške borbe s glavnog program UFC on ESPN 23 priredbe. To su Dustin Jacoby, koji je prvi izašao na pozornicu te Ion Cutelaba. Moldavski Hulk inače je poznat po svom nekontroliranom temperamentu, no ovog puta se pri izlasku na pozornicu te pozdravu s Danom Whiteom nije činilo da bi moglo doći do neke scene. No, odmah kad se trebao pogledati oči u oči s Jacobyjem, uhvatio je američkog borca za vrat.

Došlo je do naguravanja, na koje su morale reagirati sigurnosne službe, a borci su na kraju razdvojeni.

White je prošli put za incident okrivio matchmakera Seana Shelbyja, izjavivši kako nije dovoljno dobro reagirao. No, niti on se ovog puta nije najbolje snašao, iako je realno pokušao napraviti najbolje moguće i razdvojiti borce čim je do komešanja došlo.

Pogledajte kako je to izgledalo te kako su White i momci iz osiguranja reagirali, a tu su i preostala sučeljavanja.

Linker
19. travanj 2024 18:27