UFC

(VIDEO) Novu snimku Diega Sancheza i njegovog trenera teško je objasniti

Diego Sanchez i Joshua Fabia
 Facebook
Diego Sanchez i njegov trener Joshua Fabia postali su svojevrsni viralni MMA hit nakon njegove borbe i pobjede protiv Michela Pereire. No, sad se pojavila još jedna snimka za koju se samo možemo pitati što to oni rade i kakav efekt bi ova metoda treninga trebala stvoriti?

Kako je objašnjeno na Twitteru profilu gdje je snimka pojavila, riječ je o snimci koja je nastala tijekom priprema za Sanchezovu borbu u kojoj je na kraju uzeo pobjedu diskvalifikacijom protivnika. Na njoj se njih dvojica nalaze u vodi, Sanchez u vodoravnom položaju na površini, dok ga Fabia pridržava ispod njega.

Kakva je funkcija ovog treninga i što to oni zapravo rade? Teško je zaključiti. Uostalom, pogledajte sami.

Fabia je inače glavni trener "Škole za svjetsku samosvjesnost" (School of Self Awareness Worldwide), a njegove i Diegove izjave nakon borbe su zabavljale MMA javnost. Tako su njih dvojica zajedno ustvrdili da je Diego Sanchez svoje kretanje doveo na razinu Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr., a razgovor između rundi nazvali su šifriranim. Za one koji nisu popratili borbu održanu 15. veljače u Rio Ranchu, treba reći kako je Michel Pereira punih 13 minuta dominirao, da bi onda Sancheza pogodio ilegalnim udarcem zbog kojeg je diskvalificiran.

Vjerujemo kako ovo nije sve što smo vidjeli od ovog dvojca koji je otprilike tjedan dana dobro zabavljao MMA zajednicu. No, neki ovakvi materijali ipak su negdje ostali, da bi se tek sad pojavili.

Linker
15. travanj 2024 02:31