UFC

(VIDEO) O‘Malley provocirao Yana, Petr nasmijao odgovorom: ‘Pogledajte ga, izgleda kao prostitutka!‘

Petr Yan i Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
Jedan od zanimljivijih mečeva na UFC 280 programu svakako je onaj između ove dvojice bantamaša

Dva meča za titulu prvaka zasigurno su u glavnom fokusu kad je UFC 280 eventu pitanju. Naročito je pažnja usmjerena ka glavnoj borbi večeri između Islama Makhacheva i Charlesa Oliveire, a pobjednik će postati novim prvakom UFC-ove lake kategorije.

Međutim, osim njihovog meča i onog između Sterlinga i Dillashawa, veliku pažnju privući će i meč između Seana O‘Malleyja i Petra Yana. Dvojica bantamaša vjerojatno se bore za status sljedećeg izazivača. Yana mnogi i dalje vide kao najboljeg borca u kategoriji, iako je ranije ove godine izgubio od Sterlinga. Sean O‘Malley s druge strane vjerojatno je najpopularniji borac u toj težinskoj kategoriji.

Sean svojom osobnošću i stilom privlači pažnju, ali i simpatije fanova, naročito mlađih generacija MMA fanova. Seana se često optužuje da zapravo kopira Conora McGregora, a određene paralele definitivno se mogu povući. O‘Malley kao i Conor voli se služiti ‘‘trash talkom‘‘, ali na jučerašnjoj konferenciji za medije, to mu se obilo o glavu.

‘‘On je visok 165 centimetara, nema šanse da je visok 170 centimetara kao što službeno piše. Vjerujem da sam puno bolji u svim segmentima.‘‘, započeo je O‘Malley s podbadanjem na račun Yanove visine, a iako je O‘Malley znatno viši od Yana, ruski borac brzo ga je ‘‘spustio na zemlju‘‘.

‘‘Ne radi se o visini. Samo ga pogledajte, izgleda kao prostitutka koja stoji uz cestu.‘‘, rekao je Yan i pritom nasmijao sve okupljene. O‘Malley je dobio priliku uzvratiti, ali svjestan je bio i Sean da je ovu bitku ipak izgubio.

‘‘Ne, nemam ništa za reći, ova mu je bila dobra.‘‘, bio je Seanov osvrt.

Kad je u pitanju Seanovo kopiranje Conora McGregora, oni nešto dugovječniji MMA fanovi zasigurno će ovaj njegov ‘‘trash talk‘‘ lako povezati s Conorovim. Na gotovo identičan način McGregor je 2014. godine podbadao Chada Mendesa u jednoj od emisija uoči borbe.

Mendes je Conora upitao koliko je visok, na što je Conor izjavio da je visok 175 centimetara. Mendes je dodao kako je on tri inča (7,62 cm) niži, a zatim je Conor krenuo u akciju.

‘‘Nisi ti toliko visok. Visok si 162,56 cm (5 stopa i četiri inča je mjera koju je Conor koristio, op.a.). Trebaš se ustati, jer jedva te vidimo na ekranu.‘‘, bila su Conorova podbadanja kojima je nasmijao sve u studiju.

O‘Malley vidno kopira McGregora, ali u tome nema ništa loše ako uspije prekopirati i određene uspjehe koje je Conor ostvario u kavezu, ali i s financijske strane. Međutim, Seana sutra čeka jako težak ispit u vidu Petra Yana.

Linker
25. travanj 2024 04:59