UFC

(VIDEO) Objavljena najava koja otkriva zašto revanš Cormiera i Miočića zovemo povijesnim

Miočić vs. Cormier
 screenshot
UFC je napokon objavio jednu pravu video najavu za možebitnu borbu godine. Naravno, riječ je o glavnoj borbi UFC 241 priredbe između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Pogledajte sjajan uradak koji nam otkriva zašto se radi o povijesnom revanšu.

Uz prekrasnu i na trenutke jezivu glazbenu podlogu Beethoweenove "Mjesečeve Sonate", najavljen je povijesni revanš. Tako je UFC nazvao borbu Daniela Cormiera i Stipe Miočića koja će se održati 17. kolovoza u Anaheimu, savezna američka država Kalifornija. Cormier se vraća u dvoranu gdje je doživio svoj najteži, kasnije poništeni poraz. Stipe Miočić dolazi u Kaliforniju po ono što smatra svojim.

"Bolji sam borac i tu sam da to dokažem", rekao je Miočić, na što je Cormier odgovorio: "Dobio je svoj revanš, a sad ću mu napraviti isto što i prošli put."

"Napravio je stvari koje nije nitko nikad prije njega, ali uvjeren sam da nije dovoljno dobar da me pobijedi", još je jedna od izjava Cormiera uz dodatak: "Ponovno ću pobijediti Stipu Miočića i ovog puta ga neću savladati samo u borilištu. Ovog puta ću ga uništiti. Napravit ću mu nešto što će jako dugo ostati u njemu.

"Borim se cijeli život i ovdje sam da ga razbijem i ponesem svoj pojas", izjava je bivšeg prvaka. Znamo kako je sve spremno i znamo kako borbu s nestrpljenjem iščekujemo. Još samo jedan vikend i već onog idućeg svjedočit ćemo povijesti.

Pogledajte ovu sjajnu najavu.

Linker
05. svibanj 2024 20:20