UFC

(VIDEO) Od Renata Moicana do Leona Edwardsa: Pogledajte najbolje ‘Octagon intervjue‘ u 2022. godini

Leon Edwards

 Screenshot (youtube, Ufc)
Najbolja svjetska MMA organizacija složila je kompilaciju najupečatljivijih govora nakon borbe

Uvijek su sami nastupi MMA boraca u glavnom fokusu, koliko god ‘‘trash talk‘‘, konferencije za medije, ulasci u kavez i sve ostalo bilo zanimljivo, fokus je na samim izvedbama unutar kaveza.

Međutim, nerijetko nakon što mečevi završe, borci u kavezu pruže nezaboravne govore dok su još ‘‘vrući‘‘ i pod dojmom netom završene borbe. Neki od takvih govora prikupe po nekoliko milijuna pregleda na YouTubeu i fanovi im se godinama nanovo vraćaju.

UFC je i ove godine imao barem nekoliko takvih govora kojima su borci oduševili. Michael Chandler s prozivkom Conora McGregora nakon što je nokautirao Tonyja Fergusona, mnoge je oduševio i neki taj govor uvrštavaju kao jedan od najboljih ‘‘Octagon intervjua‘‘ u povijesti UFC-a.

Renato Moicano nakon pobjede nad Bradom Riddellom dobrano je nasmijao sve okupljene, privukao je veliku pažnju na sebe, a govor je okrunio rečenicom kojom je inzistirao da mu se dodijeli bonus.

‘‘Moicano želi novac!‘‘

Vanessa Demopoulos, nekadašnja striptizeta, a danas UFC-ova borkinja, postala je poznata po tome što tijekom svojih govora u kavezu uvijek skoči u naručje osobi koja ju intervjuira. Joe Rogan odlično se snašao u toj situaciji kad se to prvi put dogodilo, dok je Michael Bisping ipak bio nešto suzdržaniji prvi put. Popravio je to Bisping u svom drugom razgovoru s Demopoulos, ali činjenica je da simpatična reakcija ove borkinje ipak donekle stvara i neugodnost osobama koje ju intervjuiraju.

Chris Barnett također je imao lijep govor ove godine, Rafael Fiziev prozvao je Rafaela Nadala, a Amir Albazi pretvarao se da ne razumije engleski jezik, iako je par trenutaka ranije razgovarao s Joeom Roganom na tom jeziku.

Ipak, vjerojatno najupečatljiviji govor godine bio je onaj Leona Edwardsa u osmom mjesecu ove godine. ‘‘Rocky‘‘ je spektakularnim nokautom preokrenuo meč protiv Kamarua Usmana i došao je do titule u velter kategoriji.

‘‘Svi ste mislili da neću uspjeti, ali pogledajte me sada!‘‘, više puta ponavljao je Edwards, a UFC-ovu kompilaciju najupečatljivijih govora u 2022. godini možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
15. travanj 2024 11:13