UFC

(VIDEO) Odrađena su posljednja sučeljavanja: Grasso i Shevchenko nisu inicirale nikakve sukobe

Alexa Grasso (lijevo) i Valentina Shevchenko (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Dvije najbolje borkinje muha kategorije mirno su odradile svoju dužnost, a ‘‘progovorit će‘‘ večeras kad se zaključaju vrata kaveza

Jučer smo vam pisali o rezultatima službenog vaganja uoči UFC Fight Night 227 eventa, a svih 22 aktera uspješno su odradili službeno vaganje. Nekoliko sati nakon službenog vaganja, uslijedilo je ceremonijalno vaganje na otvorenom, pred mnoštvom okupljenih navijača i medijskih predstavnika.

Ceremonijalno vaganje ujedno je prilika i za posljednja sučeljavanja uoči mečeva koji su na rasporedu u noći sa subote na nedjelju. Alexa Grasso i Valentina Shevchenko predvodit će večerašnji event, a Meksikanka Grasso u ulozi je braniteljice naslova.

‘‘Dat ćemo sve od sebe i ponovno ćemo izaći iz meča s pojasom.‘‘, poručila je Grasso okupljenima, a Valentina Shevchenko također se nije pretjerano razbacivala riječima.

‘‘Sutra (danas) je veliki dan, a svim srcem, snagom i duhom, ući ću u bitku.‘‘, poručila je bivša prvakinja muha kategorije.

Sučeljavanje Valentine Shevchenko i Alexe Grasso očekivano je prošlo, odnosno bez ikakvih problema i ekscesa. Borkinje su jedna drugoj pružile ruku, odradile su svoju dužnost i sada se mogu posvetiti posljednjim pripremama za sam nastup.

Problema nije bilo niti s akterima ‘‘co-main‘‘ eventa. Velteraši Kevin Holland i Jack Della Madalena odmjerit će snage, a Kevin Holland ovaj put nema nikakvih osobnih problema sa svojim protivnikom. Oni su također jedan drugog sportski pozdravili, odradili su sučeljavanje na miran način, ali unutar kaveza ponudit će nam nešto posve suprotno. Jedva čekamo ovaj meč!

Kako su izgledala sva sučeljavanja uoči takozvanog ‘‘UFC Noche‘‘ eventa, možete pogledati u videu ispod ovog teksta, a tijekom dana očekujte i detaljnu najavu ovog eventa.

Linker
28. travanj 2024 11:00