UFC

(VIDEO) Oliveira dobio prekrasan mural i kraljevski doček u Brazilu

 screenshot (Twitter/YouTube)
Novi UFC-ov prvak dobio je prekrasan doček pri povratku u svoj rodni grad

Nakon što je Brazil dobio svog trećeg aktualnog UFC prvaka (dva prvaka, jedna prvakinja), sve je bilo spremno za veliko slavlje u drugoj najuspješnijoj državi u UFC povijesti. Kako se niti Oliveira nije dugo zadržavao u Americi, nego je već idući dan krenuo kući, nije bilo dugo vremena za pripremiti mu puno toga, no njegovi sugrađani u gradiću Guaruji su se potrudili svom heroju priuštiti nešto nezaboravno.

Čovjek koji se posebno potrudio je umjetnik Wilis Cavalcante, koji je odmah nakon Charlesovog osvajanja titule dobio ideju, koju je odmah krenuo realizirati. Napravio je veliki mural na izradi kojeg je proveo 24 sata, sve da bude gotov prije nego se Oliveira pojavi u gradu. I uspio je. Objasnio je kako je već dulje vremena htio napraviti nešto što bi posvetio baš njemu, a da nakon ovakvog rezultata više nije mogao čekati.

Što se tiče ostatka sugrađana, oni su Charlesa dočekali na ulici, gdje ih je on pozdravljao s krova vatrogasnog vozila. Nije organizirano ništa glamurozno, no Brazilcima je nekad dovoljno samo sunce, dobro raspoloženje i vesele brazilska glazba, a sve to bilo je prisutno. I vidjelo se da UFC-ov prvak uživa u druženju sa svojim sugrađanima.

Nije na kraju Charles niti ostao cijelo vrijeme na vozilu, nego se spustio među razdragane fanove i krenuo se pozdravljati gotovo sa svakim pojedinačno. Pogledajte kako je to izgledalo!

Linker
20. travanj 2024 19:39