UFC

(VIDEO) O'Malley i Garbrandt raspravljaju čiji je nokaut bolji: 'To je potez iz barske tučnjave!'

 screenshot
Sean O'Malley i Cody Garbrandt ušli su u raspravu oko toga čiji je nokaut s UFC 250 priredbe bolji

Nakon što su svojim izvedbama na UFC 250 priredbi oduševili sve koji su program popratili, Cody Garbrandt i Sean O'Malley nastavili su o svojim nokautima govoriti i u medijima. Tako se došlo do teme koji od dva nokauta, koji su svojim autorima donijeli bonuse od 50 tisuća dolara je bio bolji.

"Moj je bio bolji, puno opakiji i nasilniji. Protivnik mi se nije mogao ostati, a to sam znao da će se dogoditi čim sam krenuo u udarac. Vidio sam putanju, snaga i brzina su bili tu, bilo je jasno da ću ga pogoditi i nokautirati. Bilo je to savršeno izveden udarac i samo sam odšetao. Osim toga, Assuncao je protivnik puno višeg nivoa od bilo čega s čim se Sean do sada susreo", pohvalio je svoju izvedbu Cody u razgovoru za TMZ.

O'Malley, koji je nokautirao bivšeg izazivača Eddieja Winelanda, ima naravno drugačiju teoriju. On je prvobitno izjavio kako Garbrandtova izvedba nema veze s tehnikom, nego da je riječ o udarcu iz barskih tučnjava. Nakon toga je o tim nokautima snimio i video, gdje je svog objasnio s tehničke strane, rekavši kako je sve krenulo udarcem lijevom nogom, nakon čega je iskoristio prostor koji se otvorio za desnu ruku te je precizno pogodio i završio borbu. Za Codyjev je rekao kako je "cool", dodavši da kod udaračkih tehnika postoje nivoi i da je nekad dovoljno imati snagu udarca. On, s druge strane, više preferira tehnički pristup.

Sud bi kao i uvijek trebao biti na fanovima, a oba nokauta možete pogledati na portalu MMA Mania.

Linker
19. travanj 2024 14:20