UFC

(VIDEO) Oporavak Conora McGregora teče dobro: Pogledajte kako Irac razvaljuje fokusere na treningu

Conor McGregor
 Instagram (conor Mcgregor)
Bivši prvak perolake i lake kategorije podijelio je snimku s treninga

Više od tri i pol mjeseca prošlo je od UFC 264 priredbe. Conor McGregor i Dustin Poirier predvodili su taj event, a borba je okončana teškom ozljedom irskog borca. McGregor je doživio teški prijelom lijeve noge i svima je jasno kako je pred njim dug oporavak.

Čini se kako upravo taj oporavak teče dobro. Naime, Conor McGregor sve ozbiljnije trenira, a putem svog Instagram profila podijelio je dvije snimke s treninga. ''Notorious'' na jednom od videa udara fokusere. Iako je vidljivo kako njegove kretnje nisu još niti blizu njegove standardne razine, udarci djeluju moćno.

''Prvi trening s fokuserima (nakon ozljede)! Kao što moj prijatelj Schwarzenegger kaže: 'Vratit ću, kuje!' Vratit ću se s osvetom. Hvala svim mojim doktorima zbog kojih sam došao ovako daleko, tako brzo nakon ozljede. Još uvijek ima posla za obaviti, ali obavljanje posla ono je po čemu sam poznat. Pripremite se za najveći povratak u povijesti sporta!'', napisala je irska zvijezda u sklopu prve objave.

Najavio je McGregor kako bi kroz dva mjeseca trebao dodatno proširiti svoje treninge.

''Još dva mjeseca i moći ću udarati kickove, grapplati i ponovno trčati. Ekstatičan sam i zahvalan na trenutnoj poziciji. Pratite rad koji ću sada uložiti. Osam tjedana preostalo je do kraja ove kalendarske godine. Perfektno za dobar početak 2022. godine. Mislite da će me slommljena kost zaustaviti? Ja imam tri noge.'', dodao je Conor priloživši još jedan video s treninga.

Lijepo je vidjeti Irca izuzetno motiviranog za povratak. Koliko god kontroverzan bio, Conor McGregor u konačnici je odličan borac i svi s nestrpljenjem iščekujemo njegov povratak u kavez.

Linker
03. svibanj 2024 02:56