UFC

(VIDEO) Osam minuta ‘Demolition Mana‘: Pogledajte sjajnu kompilaciju Alistaira Overeema

Alistair Overeem
 screenshot/YouTube
21 godinu traje karijera jednog od najpoznatijih MMA boraca na svijetu

Pored 14 borbi za koje je službeno navedeno da je odradio u kickboxingu, Alistair Overeem je tijekom svoje uspješne MMA karijere upisao 66 profesionalnih nastupa, uz 47 pobjeda, 18 poraza i jednu poništenu borbu. Njegova karijera traje već punu 21 godinu, no još nije na kraju. Barem tako smatra Alistair, koji je najavio svoj posljednji pohod na UFC titulu, a iduća stanica trebala bi mu biti subotnja borba protiv Alexandra Volkova.

Dok se borci i fanovi pripremaju za još jedan uzbudljivi borilački vikend, UFC je sve zainteresirane odlučio razveseliti službenom kompilacijom "Demolition Mana", uz neke od njegovih najimpresivnijih izvedbi iz Prideovog ringa i UFC-ovog Octagona. Kompilaciju u trajanju od osam minuta postavili su na svoj YouTube kanal i tako nam dali priliku prisjetiti se nekih izvedbi na koje smo u njegovoj bogatoj karijeri možda i zaboravili.

40-godišnji Alistair trenutno se nalazi unutar niza od dvije pobjede i unutar samog vrha UFC-ove teške kategorije. Poznavajući kategoriju i UFC-ove navike, možemo reći kako je Alistair tri pobjede od osvajanja titule. Pred njim je borba u kojoj mora doći do prve od njih.

Prije toga, pogledajte koje su sve Alistairove borbe i završnice odabrali iz UFC-a.

Linker
26. travanj 2024 05:40