UFC

(VIDEO) Ovako je sve počelo: Pojavila se snimka ljutitog Ortege gdje prijeti Zombijevom prijatelju

Brian Ortega
 Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto/AFP
TMZ Sports došao je do snimke iz T-Mobile Arene, s UFC 248 priredbe, na kojoj možemo vidjeti kako je započeo obračun koji je završio udaranjem korejske glazbene zvijezde, Jaya Parka, od strane UFC-ovog borca Briana Ortege.

Kao što smo već pisali o tome, do incidenta na tribinama T-Mobile Arene došlo je tijekom pauze između dvije borbe. Ortega je sa svojom pratnjom bio postavljen nedaleko od Chan Sung Junga, korejskog borca poznatog po nadimku "Korean Zombie" te glazbenika Jaya Parka, njegovog prijatelja i promotora te ponekad prevoditelja. U jednom trenutku, kad se korejski borac udaljio sa svog mjesta, Ortega je došao do Parka i udario ga, nakon čega su oni razdvojeni, a "T-City" je u pratnji zaštitara ispraćen iz dvorane.

TMZ Sports je sad došao do snimke na kojoj se vidi kako je sve počelo. Inače vrlo staloženi i smireni Ortega na snimci je izuzetno ljut i vidi se kako prijeti Parku, koji je vlasnik agencije s kojom Chan Sung Jung ima ugovor. Razlog Ortegine ljutnje je izjava koju je Park dao u showu Ariela Helwanija, a ticao se Orteginog otkazivanja borbe koju je protiv Junga trebao odraditi na posljednjoj UFC priredbi u 2019. godini. On se povukao zbog ozljede, a Park je, kao službeni prevoditelj, rekao da je Ortega namjerno pobjegao iz borbe.

Osim što je bio udaljen iz dvorane, Ortegu čeka prijava, a sigurno će ostati i bez dijela fanova. U Octagonu ovog 29-godišnjaka nismo vidjeli od prosinca 2018. godine, kad je u borbi za titulu prvaka teško poražen od Maxa Hollowaya. Postojale su informacije da bi se trebao boriti na UFC 249 priredbi protiv Zabita Magomedsharipova, ali ta borba nije ugovorena. Nakon ovih posljednjih događaja, ne bi bilo ništa čudno da UFC iskoristi stvorenu "zlu krv" i još jednom ugovori njegovu borbu protiv "Zombija", nakon što se ovaj oporavi od operacije oka kojoj se prošlog mjeseca podvrgnuo.

Linker
13. srpanj 2024 20:32