UFC

(VIDEO) Ovo svi volimo pogledati: UFC je objavio ‘The Thrill and the Agony‘ video s UFC 269 eventa

Dustin Poirier i Charles Oliveira

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC 269 priredba ponudila je niz sjajnih trenutaka, a UFC nam je napokon ponudio pregled takvih

Gotovo puna tri tjedna prošla su od sjajne UFC 269 priredbe. Posljednji ovogodišnji PPV event ponudio je dva meča za titulu te još pregršt sjajnih borbi. Charles Oliveira u glavnoj borbi večeri obranio je pojas prvaka lake kategorije, a pobjedom protiv Dustina Poiriera, ''Do Bronx'' je utišao sve kritičare i one koji su sumnjali u njegove šampionske kvalitete.

Ipak, senzaciju večeri priuštila je Julianna Pena. Borkinja bantam kategorije u meč protiv Amande Nunes ušla je kao ogroman autsajder. Amandu su do ove borbe, gotovo svi smatrali bez premca najboljom borkinjom u povijesti. Međutim, Pena je razotkrila brojne nedostatke te je došla do pojasa u bantam kategoriji.

Dirljive trenutke iz backstagea,i svlačionice, kao i susret Pene s nevjerojatno emotivnim Michaelom Chiesom, definitivno se isplati pogledati.

Inače, UFC putem svog Youtube kanala dijeli samo dio kompletne epizode iz ''The Thrill and the Agony'' serijala. Kompletnu epizodu gdje je obuhvaćeno puno više ovakvih zanimljivih trenutaka, možete pogledati putem UFC-ova Fight Passa. Naravno, ukoliko posjedujete račun za tu uslugu.

Ako ne posjedujete korisnički račun, imate priliku pogledati skraćenu Youtube verziju koja se nalazi pri dnu teksta ovog teksta. U svakom slučaju, uživat ćete.

Linker
20. travanj 2024 13:27