UFC

(VIDEO) Pimblett ‘prodao foru‘ Leavittu, napeto između Volkana i Craiga

Paddy Pimblett

 Screenshot (Youtube, Ufc - Ultimate Fighting Championship)
Sve je spremno za večerašnju akciju

Prigodnu uvertiru u današnji potencijalno jako zanimljiv UFC event priuštili su nam na sučeljavanju neki od glavnih aktera ovoga programa. Neka sučeljavanja protekla su u tenziji koja se mogla rezati nožem, dok je kod drugih bilo situacija na koje se moglo dobro nasmijati.

Nakon što je Paddy Pimblett na službenom vaganju publiku zabavio pokazivanjem stražnjice, ništa manje zanimljivo nije prošlo niti njegovo sučeljavanje s večerašnjim protivnikom. Pimblett je prvo sa širokih osmjehom na licu stao ispred Jordana Leavitta, na što niti ovaj nije mogao ostati ozbiljan. Nakon toga je Paddy pružio ruku svojem protivniku, te ju potom izmaknuo i prošao si tom istom rukom po kosi. Sve je prošlo u simpatičnom i prijateljskom tonu, a Leavitta izgleda nije zasmetalo što ga je Pimblett dobio ‘na foru‘. Publika je reagirala pljeskom i odobravanjem, ali nisu sva sučeljavanja prošla u prijateljskom tonu.

Paul Craig je u svom stilu odradio sučeljavanje unijevši se Volkanu u lice, a borce su zaštitari morali odvlačiti jedan od drugoga. Napetost se mogla rezati nožem, a malo je falilo da dođe i do incidenta. Ono što bi fanovi definitivno voljeli vidjeti je da se barem dio te užarene atmosfere prenese i u kavez, te da se riječi i opako unošenje u lice pretvore i u dijela.

Craig je u posljednjih šest nastupa zaredao pet vrhunskih pobjeda, te jedan remi protiv Shoguna. Niti jedan od tih pet boraca koje je pobijedio nije došao do treće runde, a drugu je dočekao samo jedan. Ono što bi ga moglo skupo stajati protiv Volkana je prihvaćanje borbe u stojci i pokušaj da ga nokautira, jer Volkan tu ipak ima blagu prednost.

Volkan je unatoč lošim porazima u posljednje dvije borbe i dalje prijetnja za svakog poluteškaša s obzirom na svoju nokaut snagu i činjenicu da je mnogim vrhunskim borcima pružio lavovsku borbu.

Linker
18. travanj 2024 22:43