UFC

(VIDEO) Po prvi puta oči u oči: Sučelili se Charles Oliveira i Islam Makhachev, Yan gurnuo O‘Malleyja

Oliveira i Makhachev

 Screenshot (yooutube, Ufc)
Tenzije svakim danom sve više rastu, u subotu nas čeka pravi vatromet

Danas je u Abu Dhabiju održana press konferencija za subotnji UFC 280, čije su najveće zvijezde Charles Oliveira i Islam Makhachev. Ulog je velik, a to je prestižno mjesto prvaka UFC-ove lake kategorije koje će napokon dobiti svog vlasnika nakon gotovo pola godine.

S obzirom da je ovo vjerojatno najiščekivanija priedba godine, nije čudno da su velike tenzije u zraku. Sučeljavanja su uglavnom prošla mirno, osim onog između Seana O‘Malleyja i Petra Yana. Naime, Yan je gurnuo O‘Malleyja, a cijeli video ćete pronaći pri dnu članka.

U fokusu su, prirodno bili Oliveira i Makhachev, a pročitajte neke od njihovih izjava:

‘‘Charles Oliveira ima rekord od najviše finiša na podu u UFC-u, a ja mu to želim oduzeti. Ja sam završio sve prethodne protivnike i uvijek tražim finiš. Znam da ću ga završiti jer on uvijek odustane, a ja ću to učiniti opet‘‘, rekao je Islam Makhachev.

‘‘Ja jednostavno vjerujem da sam svuda bolji od Yana. Idealno bi bilo da ga ugasim rano i to je ono što svi žele vidjeti. No spreman sam za petnaest minuta jer je Petr broj jedan tip u diviziji s razlogom, a u ovom trenutku je vrlo lako mogao biti prvak‘‘, rekao je O‘Malley o Yanu.

‘‘Kod kuće sam. Volim biti na ovakvim mjestima, uvijek sam ih zvao da dođu u moju kuću ali nikad nisu došli. Islam zaslužuje svo poštovanje ovog svijeta ali za mene će to biti samo još jedan dan u uredu. Mi smo profesionalci i to ćemo i učiniti‘‘, riječi su Charlesa Oliveire.

Video cijele press konferencije i sučeljavanja pogledajte ispod:

Linker
20. travanj 2024 04:05