UFC

(VIDEO) Pobješnjeli Ian Garry sukobio se s fanovima: ‘Pričaš sr**a o mojoj ženi? Nemoj to je**no raditi!‘

Ian Garry

 Screenshot/Twitter
Irski velteraš burno je reagirao na komentare koje je jedan od fanova uputio na račun njegove supruge

Ian Garry na predstojećoj UFC 298 priredbi odmjerit će snage s osmoplasiranim borcem velter kategorije, Geoffom Nealom, a umjesto da u fokusu budu njegove borilačke kvalitete i potencijalni nastavak pohoda prema gornjem domu divizije, u prvom planu su kontroverze, odnosno detalji iz njegovog privatnog života i stvari koje s oktogonom nemaju apsolutno nikakve veze. Tako je bilo i u petak, kada je 26-godišnji Irac, neposredno nakon ceremonijalnog vaganja, ispred Honda Centra u Anaheimu ušao u sukob s fanom koji je dobacivao komentare na račun Garryjeve supruge.

Iz snimke koja kruži društvenim mrežama razvidno je kako je UFC-ov velteraš odgađa ulazak u automobil ne bili se obračunao s jednim od okupljenih fanova.

“Pričaš sr**a o mojoj ženi? Nemoj to je**no raditi!", upozorava Garry "nepoznatog počinitelja", nakon čega ga pripadnik osiguranja smiruje, a ovaj sjeda u automobil. Okupljenu masu, među kojom je bilo i djece, poprilično je zabavila reakcija 26-godišnjeg borca, koja je popraćena smijehom, a na u jednom trenutku vide čuje se i kako netko (vjerojatno snimatelj) govori: "Ja volim tvoju ženu". Cijelu situaciju možete pogledati u nastavku.

Linker
04. svibanj 2024 00:08