UFC

(VIDEO) Podijeljene UFC-ove nagrade za 2019. godinu: Veliko priznanje za Stipu Miočića!

Cormier vs. Miočić
 screnshot/Youtube
UFC je po prvi put podijelio svoje godišnje nagrade i to u šest kategorija. Za njih četiri glasovali su fanovi putem Facebooka, dok je dobitnika u dvije kategorije odabrao Dana White osobno.

Kategorije u kojima su glasovali fanovi, među kojima su sigurno bili neki naši čitatelji su one za najveći preokret godine, najbolji event, najbolji nokaut i najbolje prisiljavanje na predaju. Dana White je odabrao borbu godine i najbolju izvedbu, a sve je to predstavljeno putem videa objavljenog na Facebooku. Voditelji su Michael Bisping i Brendan Fitzgerald.

Preokret godine pripao je Stipi Miočiću za njegovu pobjedu protiv Daniela Cormiera, a iste se možete prisjetiti u videu. Stipe je indirektno osvojio još jednu nagradu, budući da je UFC 241, koji je predvodila spomenuta borba, proglašen najboljim eventom godine. Ipak, velike zasluge za to odlaze i borbama Natea Diaza protiv Anthonyja Pettisa i Paula Coste protiv Yoela Romera.

Nokaut godine nije teško pretpostaviti. To je najbrži nokaut u UFC povijesti, koljeno Jorgea Masvidala protiv Bena Askrena. Najbolji "submission" godine dogodio se na jednoj od posljednjih priredbi godine, ali niti njega nije teško pretpostaviti. To je naravno drugi twister u UFC povijesti, a u borbi protiv Matta Saylesa izveo ga je Bryce Mitchell.

Što se tiče izbora Dana Whitea, to ćemo prepustiti da pogledate sami!

Linker
20. travanj 2024 01:50