UFC

(VIDEO) Pogledajte atraktivan i brutalan nokaut s UFC-a u Moskvi

Ankalaev i Lungiambula
 Screenshot
Sjajan nokaut obilježio je uvodni dio programa na UFC Fight Nightu u Moskvi. Domaći borac Magomed Ankalaev došao je do treće pobjede udarcem nogom u bradu Dalche Lungiambule.

Magomed Ankalaev na impresivan je način stigao do treće uzastopne pobjede u UFC-u. Na UFC Fight Night priredbi u Moskvi ruski je borac nokautom u trećoj rundi svladao Afrikanca Dalchu Lungiambulu, koji je u lipnju pobjedom debitirao u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

Ruski poluteškaš je bio dominantniji u prvoj rundi, u drugoj je laktovima zadao protivniku nekoliko neugodnih udaraca u glavu, a bolji je bio i u trećoj prije nego što je završio Lungiambulu brutalnim udarcem nogom u glavu. Afrikanac je zamahnuo i promašio, a Ankalaev ga pogodio direkt u bradu i dodao još jedan udarac desnicom kada je Lungiambula pao, a sudac zaustavio borbu.

Ankalaev je nakon debitantskog poraza u UFC-u (i prvog u karijeri) u ožujku 2018., nokautirao Marcina Prachnija u rujnu iste godine, a u veljači je jednoglasnom odlukom slavio protiv Klidsona Abreua.

Linker
05. svibanj 2024 11:50