UFC

(VIDEO) Pogledajte gadnu ozljedu kakvu je zaradio Alex Pereira samo dva tjedna prije borbe na UFC-u 300

Alex Pereira vs. Jamahal Hill ”Chama”

 UFC/screenshot
Brazilski prvak odlučio je nakon borbe pokazati kroz kakve je probleme prolazio prije samog nastupa na povijesnoj priredbi

Prije svega trebamo reći, Alex "Poatan" Pereira (10-2) je jedan jako "rezistentan" tip. Naime, samo dva tjedna prije borbe s Jamahalom "Sweet Dreamsom" Hillom (12-2) na sparingu je zaradio gadnu ozljedu. Prilikom leg kicka slomio je jedan od nožnih prstiju.

"Slomio sam prst... Pritisni ga, pritisni. Probaj vidjeti hoće li nazad. Rotiraj ga malo, prema van slobodno" bile su neke od uputa Pereire koje je davao svom treneru unatoč velikoj razini boli.

"Poatan" je pokazao veliku dozu samosvjesnosti o ozljedi jer je reagirao odmah nakon udarca te nije pokazivao "velike emocije" baš kao ni u ringu. "Čovjek nije imao reakciju", "Drugi borci bi ovo koristili kao višemjesečni odmor" i "Rekao je treneru rotiraj kao da je LEGO kockica u pitanju" samo su neki od komentara fanova ispod objave.

U borbi se ipak pokazalo da ova ozljeda nije puno utjecala na "Poatanovu" izvedbu jer je nokautirao Jamahala Hilla već u prvoj rundi te je tako obranio svoju UFC titulu u poluteškoj kategoriji.

Linker
18. travanj 2024 13:25