UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je Charles Oliveira bacio svog sparing partnera preko oktogona, ozbiljno se priprema za revanš

Charles Oliveira 

 DARRYL DYCK/PA IMAGES/PROFIMEDIA Darryl Dyck/pa Images/profimedia
Pokušat će vratiti pojas lake kategorije u svoje vlasništvo

Ako se jednog UFC borca može nazvati miljenikom publike, to je zasigurno Charles Oliveira. Bivši prvak lake kategorije omiljen je među borilačkim pukom, a pokušat će vratiti pojas u svoje vlasništvo 21. listopada kad u revanšu stane na crtu aktualnom vladaru kategorije do 70 kilograma, Islamu Makhachevu.

U prvom nastupu definitivno nije pružio svoje najbolje izdanje i sigurno to želi popraviti na UFC-u 294, a sukladno tome odrađuje i veoma ozbiljne pripreme. Nedavno je isplivala snimka gdje sparira u oktogonu, a u jednom trenutku uzima "double leg", nosi sparing partnera i doslovno ga izbacuje iz oktogona! Video snimku pogledajte ispod ovog odlomka:

Komentari ispod te objave samo dokazuju gore napisanu tvrdnju:

"Kad Charles pobijedi, svijet će se izliječiti", "Ako to napraviš u borbi, trebao bi automatski pobijediti", "Charles pomaže MMA zajednici da sačuva mentalno zdravlje", "Cijeli svijet je uz tebe", samo su neki od komentara.

Ako će ovako dominantan biti u borbi, Makhacheva čeka teška noć, a nadamo se da će meč biti što kompetitivniji i da će publika cijelo vrijeme, pa čak i ona ispred malih ekrana, biti na nogama.

Linker
01. svibanj 2024 22:15